Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pikeur

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 22 år 
 181 cm
 Sort


Pikeur er en dejlig stor ældre vallak der har en skøn personlighed. Lad dig ikke skræmme af størrelsen. Han er god som dagen er lang.
I dressur har han gået Lb 2 til 73 % og La 2 til 71 % dog har han ikke været ude i noget tid.
I spring har han sprunget 90-110 cm men bestemt ikke hans stærkeste side. Han synes det er ok sjovt så længe det ikke bliver for højt.
Har gået et par baby jagter.
I skoven har han været ca 10 gange og er opmærksom alene ( IKKE DUM) og helt kølig i selskab med andre heste.
Han er rigtig rigtig god i hovedet, og prøver HVER gang og behage rytteren.

Han giver 110% af sig selv, når man rider ham rigtigt.. og vil rytteren bruge tid på at lære ham at kende - bliver han hesten der giver en god tur, hver gang.

Alt i alt en super fantastisk hest som er en stor tryghedsbaby. behandler man ham godt vil han gå hele vejen for dig. Han tror selv han er en lille stædig pony :)
Han er lidt speciel ift forskellige ting: FX:
hurtige bevægelser omkring hovedet grundet hans fortid, han er ikke super fan af vand men står ok hvis han skal ha skyllet ben. Han er hesten som ind i mellem ser et spøgelse i det ene hjørne men stikker hverken af eller prøver og smide dig af. tværtimod. Han vil nødig tabe dig. Han kan lave en bue udenom og rider herefter videre.
Han kan godt have brug for i perioder og vide hvem der bestemmer. Fx. Hvis i er alene på tur, kan han finde på at stoppe fordi han ikk vil gå mere. Han kan her begynde og bakke langsomt. Jeg plejer bare og bakke ham lidt og rider herefter fint frem igen. Altså intet farligt eller vildt.

På tur er han 99 % sikker. Bliver ikke bange for biler, cykler eller andet. Kan godt reagere lidt hvis tung trafik larmer eller kommer for tæt på.

Pikeur gamle part stoppede pga barn og en flytning skriver følgende:

Den eneste negative ting ved at blive gravid, er at jeg ikke har mulighed for at ride Pikeur, ej heller møde Mor Rikke i stalden - så meget som jeg plejer.
De sidste 4 år har jeg forelsket mig i Pikeur og han er en ener. Pikeur (også kaldet Lillemanden), er en hest med stor personlighed - og den får man kun at se når han har lært dig at kende.
Han er kærlig og en meget stolt hest. Han ser sig selv som en konge, hvis største bedrift her i livet er at give sin rytter en god tur. Tager du dig tiden til at lære ham at kende og lære hvordan han rides bedst - Så forelsker du dig også. Han er verdens bedste hest og jeg SÅ taknemmelig for at han har været en del af min hverdag de sidste 4 år.
Mor Rikke er meget nem at arbejde sammen med. Rikke lader dig prøve selv og hjælper til hvis der er behov. Ydermere er der ingen overvågning, ubehagelige oplevelser eller utryghed når det kommer til Rikke. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre part-ejer.



Videoer af ridning kan sendes over facebook.
 
 
 
 

[Part] Fantastisk dreng søger sød rytter

Jeg søger en rytter der har styr på sin grundridning, er ansvarsbevidst og rolig i al håndtering af heste, Og vigtigst af alt, du passer godt på min hest!
Rolig hånd, Behandler mine ting med respekt, Mødestabil.

Jeg søger en part der kan ride minimum 2 gange ugentligt gerne flere. Prisen er 800 kr uanset om du har 2 eller 3 dage.
De sidste 4 år har min part og jeg snakket sammen hver søndag for at planlægge hvilke dage vi hver især har i den kommende uge. Det forventer jeg forsætter. Men er der en fast dag der passer dig og ride finder vi ud af det.


Det er ikke vigtigt for mig om du rider HVER gang du har ham eller om du nusser, går tur, longere eller andet. så længe du passer ham de dage du har ham.
Da Pikeur er så stor som han er, tænker jeg du er min. 170 cm høj. Gerne over 18 år.

Pikeur står i store Rørbæk 3600, lille hyggeligt og socialt privat sted med ridehus, ridebane, Bus går ca 5 minutters gang, forskellige tur muligheder, samt en underviser tilknyttet. Hvor jeg forventer du får undervisning min. 1-2 gange om måneden.
Dressur stævner kan godt komme på tale.



Send mig en sms ved interesse da jeg sjælendt tjekker herinde,
 
 
ID: HST 161752
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 18 september 2019 kl. 23:16, og har været vist 6216 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider