Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede

 Småhest, blanding
 Vallak
 4 år 
 152 cm
 Dun
Bailey er en lille musegrå hest som man ikke kan andet end holde af! Jeg har haft ham lige siden han blev født, og han har fra dag ét været en meget nysgerrig hest med en masse gåpåmod og utrolig medgørlig og rolig af sind! Vi har et meget tæt bånd og han har aldrig gjort mig noget ondt.
Jeg skal desværre videre og starte på studie efter sommer, og Bailey mangler derfor en ny bedste ven.
Han blev tilredet for et år siden og han har siden da kun forbedret sig. Mens han har været ung har jeg brugt meget tid på at gå ture med ham, ved havet, skoven og ved hovedvejen, og det gør ham idag meget trafiksikker, og man kan ikke andet end føle sig tryk når man er ude på tur på ryggen af ham. Han elsker at komme ud, både alene og med andre.
Han har tre gode gangarter og har Quarterens rolig og stille ryg under trav og galop.
Han er begyndt at få opbygget nogle gode muskler og balance, så jeg er også stille og rolig begyndt at galoppere på ham. Der skal dog stadig noget træning til, så derfor er det også vigtigt at det er en rytter med erfaring, da han stadig har meget at lære og stadigvæk skal have at vide, hvad der er rigtigt og forkert.

Jeg er blevet undervist i Horsemainship/Groundwork/ med ham, hvilket gik uden problemer og han viste stor potentiale. Da han er halv quarter ligger det også til hans sind, og jeg er sikker på at vil blive en god western hest ud af ham, hvis man ville bruge ham til det! ( jeg har bare ikke kunne ride western)
Ellers har jeg gået til rideundervisning i dressur på ham i et halvt år, og han har i foråret været til hans først stævne i klassen LD, med 64,9%.

Så han er både vant til at blive redet uden bid og med rebgrime men også med standart udstyr.

Jeg kunne blive ved med at skrive om ham, men kort sagt er han en helt fantastisk hest som elsker at være i hænder og få opmærksomhed, plus har han en unik farve og sind. Han skal opleves!

Mit største ønske er, at finde et hjem til ham, hvor han kan komme ud hver dag, og en kærlig og rolig person vil bruge så meget tid med ham som han fortjener. Håber det er muligt.

Skriv endelig, hvis du er den rette. Så kan vi finde en dag!


 
 

[Salg] Fantastisk rolig og kærlig unghest sælges. En hest som er noget for sig selv!

Passet med ormekur og hovsmed.

Med følger alt udstyr og heste pas

HJEM FØR PRIS!

Jeg har haft ham siden han blev født, så det betyder meget for mig, at han kommer et perfekt sted hen. Hvor der er en der vil holde af ham, træne ham og blive hans nye bedste ven.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Tilredet, rolig og fantastisk unghest søger en ny ven!

Den person som skal leje Bailey skal have erfaringer med heste og er rolig i sind og har en lyst til at at bruge sin tid på ham. Og det skal være en der skal tage højde for at han stadig er ung og skal have en fast hånd og håndtering .
Kan blive til en forkøbsret.
Han udlejes med alt udstyr og vedr. Økonomi er det noget vi kan snakke om
 

[Part] Tilredet, rolig og fantastisk unghest søger en ny ven!

Mine krav er, at man har haft erfaring med heste med at omgås dem og også lidt ridning. Det skal være en person der kan tage højde for at han stadig er ung og skal have en fast hånd og håndtering. Plus vil det betyde meget for mig hvis personen har en interesse og vil bruge meget tid på Bailey.
Jeg er kun hjemme et par gange i weekenderne, så alt udstyr kan frit benyttes. Angående økonomi ved jeg ikke endnu, men tænker at det er noget man kan snakke om
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 161736
F: Obi (Optimum Conclusion)   Link
Quarter Horse
M: Blandingsrace
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 27 juni 2017 kl. 00:09, og har været vist 542 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider