Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Småhest, blanding
 Vallak
 4 år 
 152 cm
 Dun
Bailey er en lille musegrå hest som man ikke kan andet end holde af! Jeg har haft ham lige siden han blev født, og han har fra dag ét været en meget nysgerrig hest med en masse gåpåmod og utrolig medgørlig og rolig af sind! Vi har et meget tæt bånd og han har aldrig gjort mig noget ondt.
Jeg skal desværre videre og starte på studie efter sommer, og Bailey mangler derfor en ny bedste ven.
Han blev tilredet for et år siden og han har siden da kun forbedret sig. Mens han har været ung har jeg brugt meget tid på at gå ture med ham, ved havet, skoven og ved hovedvejen, og det gør ham idag meget trafiksikker, og man kan ikke andet end føle sig tryk når man er ude på tur på ryggen af ham. Han elsker at komme ud, både alene og med andre.
Han har tre gode gangarter og har Quarterens rolig og stille ryg under trav og galop.
Han er begyndt at få opbygget nogle gode muskler og balance, så jeg er også stille og rolig begyndt at galoppere på ham. Der skal dog stadig noget træning til, så derfor er det også vigtigt at det er en rytter med erfaring, da han stadig har meget at lære og stadigvæk skal have at vide, hvad der er rigtigt og forkert.

Jeg er blevet undervist i Horsemainship/Groundwork/ med ham, hvilket gik uden problemer og han viste stor potentiale. Da han er halv quarter ligger det også til hans sind, og jeg er sikker på at vil blive en god western hest ud af ham, hvis man ville bruge ham til det! ( jeg har bare ikke kunne ride western)
Ellers har jeg gået til rideundervisning i dressur på ham i et halvt år, og han har i foråret været til hans først stævne i klassen LD, med 64,9%.

Så han er både vant til at blive redet uden bid og med rebgrime men også med standart udstyr.

Jeg kunne blive ved med at skrive om ham, men kort sagt er han en helt fantastisk hest som elsker at være i hænder og få opmærksomhed, plus har han en unik farve og sind. Han skal opleves!

Mit største ønske er, at finde et hjem til ham, hvor han kan komme ud hver dag, og en kærlig og rolig person vil bruge så meget tid med ham som han fortjener. Håber det er muligt.

Skriv endelig, hvis du er den rette. Så kan vi finde en dag!


 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 161736
F: Obi (Optimum Conclusion)   Link
Quarter Horse
M: Blandingsrace
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 06 august 2017 kl. 10:25, og har været vist 3038 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider