Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Vallak
 4 år 
 152 cm
 Dun
Bailey er en lille musegrå hest som man ikke kan andet end holde af! Jeg har haft ham lige siden han blev født, og han har fra dag ét været en meget nysgerrig hest med en masse gåpåmod og utrolig medgørlig og rolig af sind! Vi har et meget tæt bånd og han har aldrig gjort mig noget ondt. Trods det har jeg valgt at tage på højskole efter jul i 24 uger, så jeg mangler en til at beskæftige Bailey - en ny bedste ven som vil ride på ham, tage i skoven, nusse og arbejde lidt ved jorden. (Og muligvis en forkøbsret, hvis det var noget for dig og mig). Han har tre gode gangarter og har Quarterens rolig og stille ryg under trav og galop. Vi begyndte stille og rolig og tilride ham i maj, og jeg har rigtig begyndt at ride ham fast fra juli-august, hvilket han klare uden problemer. Han er både vant til rideundervisning med andre, og vi har været på tur i skoven med andre heste og alene et par gange uden problemer. Ture i skoven er virkelig noget han nyder!
Jeg har dog kun redet ham i skridt og trav, hvilket han klare perfekt, og han har kun galopperet et par gange med rytter - men det er noget vi stille skal begynde med. Jeg vil ikke skrive for meget om ham, udover at han er en fantastisk hest som elsker at være i hænder og få opmærksomhed, plus så har han en unik farve og mentalitet. Han skal opleves! Så kontakt endelig hvis du er den rette, så kan vi finde en dag!
 
 
 

[Udlån/Udleje] Tilredet, rolig og fantastisk unghest søger en ny ven!

Den person som skal leje Bailey skal have erfaringer med heste og er rolig i sind og har en lyst til at at bruge sin tid på ham. Og det skal være en der skal tage højde for at han stadig er ung og skal have en fast hånd og håndtering .
Han udlejes med alt udstyr og vedr. Økonomi er det noget vi kan snakke om
 

[Part] Tilredet, rolig og fantastisk unghest søger en ny ven!

Mine krav er, at man har haft erfaring med heste med at omgås dem og også lidt ridning. Det skal være en person der kan tage højde for at han stadig er ung og skal have en fast hånd og håndtering. Plus vil det betyde meget for mig hvis personen har en interesse og vil bruge meget tid på Bailey.
Jeg er kun hjemme et par gange i weekenderne, så alt udstyr kan frit benyttes. Angående økonomi ved jeg ikke endnu, men tænker at det er noget man kan snakke om
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 161736
F: Obi (Optimum Conclusion)   Link
Quarter Horse
M: Blandingsrace
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 oktober 2016 kl. 21:56, og har været vist 392 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider