Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Whisky_Sebastian_Bobby

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 12 år 
 153 cm
 Rød
Whisky: 22 år, sort og 155 cm. Jeg har haft ham siden han var 2 år gammel, han har prøvet ALT, gået stævner, været på kurser, redet jagt, sprunget etc. Han kan i dag øvelser til middelsvær dressur og er en god lærermester. Han er også uddannet akademisk fra jorden og kan alle sidebevægelser for hånd. Han er komplet trafiksikker og kan rides alene i skoven. Der skal selvfølgelig tages hensyn til hans alder, men han er stadig frisk og må bruges til alt undtagen springning.

Bobby: DSP/araber blanding, 15 år, 152 cm. Jeg har ejet Bobby siden januar. Han er sød og nem. Han kan rides i skoven alene og er trafiksikker, han går dressur på ca. LA/LB niveau og kan springes lidt over små spring.

Sebastian: 11 år, 153 cm, frederiksborger. Jeg har haft Sebastian siden marts. Han kan ca. det samme som Whisky, han er dog ikke så uddannet i galoppen endnu. Han må arbejdes for hånd, rides i skoven og måske springe lidt (han har ikke prøvet det så meget), Han kan være lidt opmærksom ved tung trafik, men kan også ride alene i skoven.
 
 
 
 

[Part] Ansvarlig og sød part søges til mine 3 vallakker (gratis)

Da jeg har en del rejseaktivitet i øjeblikket, søger jeg en sød, ansvarlig og stabil part til mine tre vallakker (se beskrivelsen).
Du vil få mulighed for at ride/træne dem alle på skift og jeg forventer at du kan komme min. 3 gange om ugen.
Der er adgang til stort skovområde (Linå vesterskov), lige ved siden af vores ejendom og du kan benytte ridehal og bane ved vores nabo (Stald Iversholt).
Jeg vil gerne give dig lidt undervisning en gang i mellem, med hver af drengene, så I får så godt et samarbejde som muligt og du kan udvikle din ridning.
Jeg rider mine heste efter klassiske principper og håber derfor at du også har interesser der går i den retning.
Kravene til dig er at du kan overholde en aftale 100%, du selvfølgelig rider og behandler mine heste fornuftigt, du er over 18 år og har mulighed for at transportere dig selv (der er 2,5 km til bus og 3 km til tog (Silkeborg/Århus), du er max.. ca. 170 cm og vejer højest 75 kg (da hestene er små).
Parten koster ikke noget for dig, jeg betaler ridehus og skovkort for dig (værdi 4.500 kr. pr. år), tilgengæld vil der være dage/weekender hvor jeg forventer at du vil fodre, fjerne klatter og evt. give vores andre dyr mad (det vil primært være høns + kat, vi har pt. også 3 frilandsgrise, men de slagtes snart). Hestene går i løsdrift, så staldarbejdet er relativt hurtigt overstået.
 
 
ID: HST 161634
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Registreret som hest
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Line Weis Madsen
Senest rettet 25 september 2016 kl. 09:13, og har været vist 897 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider