Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sønermarkens Lotus

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 New Forest  
 Hoppe
 6 år 
 146 cm
 Brun
Lotus er en fantastisk pony, som vi med glæde vil sælge til en ny ung ponyrytter, da gymnasiet tager for meget tid for vores datter.
Lotus har hele pakken, super sød, talentfuld og samtidig også smuk og veltrænet. Hun er altid frisk på at samarbejde og lære nyt. Hun har aldrig en dårlig dag, og hun er aldrig fræk, sur eller led.
Lotus har et fuldstændig perfekt fundament, der kan bygges videre på. Vi kan stå inde for en 100% reel pony, som kan bruges både til rutinerede ryttere, som vil ud og starte med det samme og til mindre rutinerede ryttere. Resultaterne til stævner vil afhænge af rytterens kompetencer. Lotus har grunduddannelsen på plads og trods hendes unge alder, har hun allerede været til flere stævner i både dressur og spring, som hun er total cool med. Flere gange har hun fået bemærkninger af dressurdommere, at hun er en dejlig pony, men selvfølgelig skal der fyldes mere rutine på. Yderligere deltog hun i Hubertusjagt november 2016 med stor succes.
I spring har hun et super godt flow, og er som regel altid den hurtigste uden på nogen måde at blive presset, men det falder hende naturligt at ruppe sig på springbanen, uden hun bliver vild.
Lotus har nemt ved at begå sig blandt andre heste, hun tilpasser sig i flokken og har ikke behov for at bestemme.
Vi har haft hende i knap 3 år og har trænet hende fra start. Hun er trænet fra jord, løssprunget og sidenhen tilredet helt uproblematisk som knap 4-årig. Hun er aldrig blevet presset eller været udsat for ubehagelige oplevelser. Vi kender avleren, og ved hun altid har haft det skønt. Hun har tilbragt størstedelen af sit liv på fold sammen med andre, og hun fungerer fint i løsdrift, men kan selvfølgelig også stå i boks.
Hun er passet med alt som vaccination, smed og hun går uden sko, professionel tandpleje og ormekontrol og hun har rødt NF pas.
Alt i alt et godt investeringsprojekt.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333NF1100965
F:
RNF 170
(NF SWE)
M: Søndermarkens Laila
208333NF0701904
(NF DK)
MF:
NFHR-E 104
(NF DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 15 marts 2017 kl. 22:46, og har været vist 1940 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider