Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hibiscus Af Elghuset

Billede
Billede
Billede
 Haflinger  
 Hoppe
 8 år 
 150 cm
 Rød
Haflinger af den lette type. Fine gangarter. Hidtil kun redet LD-klasser på hende, men har potentiale til mere med den rette rytter. Er en meget opmærksom hest, med et livligt temperament. Absolut ikke en begynderhest. Tidligere ejer har også sprunget på hende. Redet meget på ture, men skal helst have følgeskab, rimelig trafikvant, også med traktorer og store lastvogne. Kørt flere gange i trailer, for det meste nem at læsse.
 
 
 
 

[Part] Part på haflingerhoppe.

Jeg søger en part til min 8-årige haflingerhoppe. Hun er en livlig, opmærksom hest, som absolut kræver en erfaren rytter. Jeg sørger en ansvarlig ung pige/voksen, min. 17-18 år, som kan sætte hende på plads, da hun ellers løber om hjørner med en. Hun er redet meget på ture sammen med min anden hafingerhoppe. Der er også mulighed for at deltage i stævner da jeg selv har trailer.
Som part kan du næsten få hende som din egen, da jeg mest rider den anden haflinger, dog rider jeg engang imellem tur på hende sammen med min datter, som ejer den anden. Hesten er opstaldet på en gård ved Kirke Eskildstrup. Der er ridebane med lys, og mulighed for at leje sig ind i ridehus ca. 1 km. væk om vinteren. Der er ingen offentlige transportmidler derud til, så du skal være selvtransporterende.
Pris 700 kr.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333HA0900561
F:   Link
HAH 22
(HA DK)
M: Hella   Link
16922/T
(HT AUT)
MF:
1338
(HT AUT)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 25 september 2017 kl. 13:11, og har været vist 4081 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider