Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tystrupgårds Bathiba

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 5 år 
 145 cm
 Mørk skimmel
Bathiba er en rigtig dejlig og super smuk pony. Hun var til eksteriørkåring den 14/8-2016, hvor hun gik på fløjen med 8 i helhed, 8,5 i spring teknik og 8,5 i spring kapacitet.

Bathiba er super god i hovedet og meget fornuftig. Hun blev tilredet i foråret/sommeren 2015 og har efterfølgende haft voksepause. Hun har været i fast ridning siden april 2016, hvor hun er blevet redet ca. 3 gange om ugen. I dressuren søger hun stabilt frem på tøjlen i alle gangarter. På skovtur er hun super skøn og ukompliceret og kan nemt rides ud alene og med andre. Hun er indsprunget både på bane og i skoven uden problemer og springer med stor forsigtighed og godt gåpåmod. Hun startede sit første terrænstævne den 24/9-2016, som hun klarede super flot. Derudover har hun startet LD1 til 69,4%, hvilket gav en anden plads, og LD2 til 65% med voksenrytter mod heste. Så ønsker man en fornuftig pony med udstråling og gode gangarter, som samtidig har talent for springning, er Bathiba helt sikkert det rette valg.

Hun har en super god arbejdsindstilling og minder på den front meget om sin mor, West Side Sweet Babati, som er B-pony i spring og A-pony i military. West Side Sweet Babati vandt i 2015 hold guld i Nordisk-baltisk mesterskab i military og vandt individuelt sølv. De to sidste billeder er af West Side Sweet Babati.

Bathiba er enormt kærlig og nem at håndtere i det daglige og utrolig god at have med rundt omkring. På trods af sin unge alder, vil hun nemt kunne rides af mindre urutinerede børn, så fremt den rette hjælp og undervisning bliver givet, da hun har et rigtig godt sind. Hun er nem at læsse og tager alt med ophøjet ro. Hun elsker at få opmærksomhed, er meget kontaktsøgende, og kommer en i møde, når man kommer for at hente hende på folden. Hun bør helt klart opleves!

Hun er passet med smed (går uden sko), vaccination og ormekur.
 
 

[Salg] Kommende militarystjerne!

Kun privat salg!
Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem købere.
Hjem før pris.
Udstyr kan købes med for merpris

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: SFR 1256
208333SP1201261
F:
SPH 190
(SP DK)
M: West Side Sweet Babati
RSFR 1125
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 27 marts 2017 kl. 09:11, og har været vist 7398 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider