Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Le Figaro

Billede
 Holstener  
 Vallak
 6 år 
 177 cm
 Sort
Da jeg er startet studie, sideløbende med fuldtidsjob, søger jeg en rytter der vil ride min skønne hest et par gange i ugen. Hesten er opstaldet i Sønderborg, på Klinting hestepension. Der er ridebane, ridehal samt skov derfor masser af muligheder for et par gode rideture hvad enten du vil det ene eller andet.

Le Figaro er en dejlig rolig vallak, der trods sine 5 unge år og hele 1,77 cm, gør det super godt. Han kræver en god fremaddrift fra sædet og netop fremaddriften er det vi arbejder på pt.

Le Figaro eller Figge som han hedder i daglig tale har både kompetencer samt afstamning i spring og dressur. Han har gået spring championat i sommeren 2015, selv bruger jeg ham dog kun til dressur, da jeg ikke selv har erfaring med spring.
Han er rolig, omgængelig og kærlig på stald og under ridning, han kræver dog en tålmodig rytter der acceptere at hans udvikling skal gå i hans tempo. Figge har kun været redet et enkelt år og er derfor en smule bagud i udviklingen.


Kontakt mig for at høre nærmere.
Kun seriøse henvendelser.
 
 
 
 

[Part] Søger part til min unghest med dressur og spring potentiale

Rytteren skal som minimum have sin grundridning i orden, og kunne ride hesten frem og ned. Rytteren skal kunne ride 2 gange i ugen, vi kan aftale noget mere specifikt når tiden kommer.
Har du lyst og tålmodighed for at udvikle en ung hest, med respekt for hans udgangspunkt og den tid det tager at rykke ham, vil det glæde mig at høre fra dig.

Har man derimod et ønske om en hest der skal være klar til stævne her og nu, er det ikke der vi er endnu,men bestemt på vej derhen.

Jeg ser gerne rytteren er over 18, eller har fuld forældreopbakning.
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333201106758
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Klinting hestepension
Senest rettet 21 august 2016 kl. 19:32, og har været vist 823 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider