Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Strøgårdens Holly

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 11 år 
 165 cm
 Sort
Grundet manglende tid og økonomi, sættet denne dejlige hoppe nu til salg.
Hvis du er en rutineret rytter, der har lyst at investere lidt tid på at videreuddanne denne dejlige hoppe med x-factor, kan du få meget hest får pengene.
Holly er en dejlig hest med stort uudnyttet potentiale. Grundet rytters manglende erfaring i uddannelse af heste. Med underviser på ryggen ses tydeligt at med en erfaren rytters daglige træning vil hun kunne nå langt.
Til undervisning rider vi øvelser til på LB niveau, samt enkelte øvelser til LA.
De sidste par år har vi ikke rigtig været ude og starte stævner, grundet manglende tid, men tidligere har vi startet LC klasser, uden problemer.

Holly er en opmærksom og følsom hoppe som kræver en rutineret rytter, men samtidigt bliver hun også lagt mærke til. Hun har tre gode gangarter. Hun kan godt have temperament når hun skal lære nye ting, men så snart hun kan det er der ikke mere.

Holly er primært brugt til dressur, men har tidligere sprunget med min Lillebror og udvist stor lyst til dette, og har sprunget alt uden problemer (dog ikke højt).
Holly er trafiksikker, forstået at hun ikke bliver forskrækket over biler eller andre køretøjer. Hun er dog ikke vild med at være alene på tur og vil helst have en anden hest med. Vi arbejder dog på sagen og kan sagtens skridte ud, med lettere overbevisning. På ridebane, stald eller anden håndtering fra jorden er der dog ingen problemer. Der har aldrig været problemer med at læsse hende i trailer, og hun står pænt under kørsel.
Holly er sød og omgængelig i den daglige omgang. Hun har før stået i en stor blandet flok, uden problemer. Men trives bedst i en lille flok kun med hopper.
Holly er sund og rask og passet med vacciner og tandrasp, senest i juni. Hun går med 4 sko.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0600973
F:
DVE 700
(DV DK)
M: Pernille Grønbæk
9700957
(DV DK)
MF:
OLH 655
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 14 oktober 2016 kl. 19:42, og har været vist 5356 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider