Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Victor

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 9 år 
 156 cm
 Dun
Victor er ca. +156 høj.
Victor er en hest med en kæmpe personlighed. Han er meget selektiv, og stoler ikke på hvem og hvad som helst. Han er en ?bekymret?/nervøs type og kræver derfor en erfaren person, som gerne har erfaring og som kan lide at arbejde med sådan en type- men når han først har lært én at kende og har tillid til én så får man en fantastisk makker :-)
 
 
 
 

[Part] Erfaren rytter søges

Jeg har en fantastisk welsh cob vallak på 8 år ved navn Victor, som jeg søger part til pga. et tidskrævende studie.

Jeg søger en part til som udgangspunkt 3 gange om ugen, men du må meget gerne kunne tage ekstra dage ved behov og når jeg har travlt, eksempelvis i eksamensperioder. Du skal derudover være fleksibel og være ok med at vi aftaler hvilke dage du har fra periode til periode, idet mit skema er omskifteligt.

Jeg søger en part til dressur/skovtur/jordarbejde og hygge.
Du skal være en erfaren rytter. Det er et kæmpe plus hvis, såfremt du vil ride dressur, at du er en dygtig dressurrytter, idet Victor stadig skal lære og ikke omvendt.
Undervisning er et plus men ikke et krav.
Du skal desuden være glad for turridning og andet arbejde med hesten, idet jeg ikke søger en part der kun vil ride dressur, idet jeg også selv rider dressur :)
Som udgangspunkt må du ikke springe hverken på bane eller i skov.

Jeg søger en part der har tid og lyst til at være sammen med og passe godt på Victor og ikke udelukkende kommer for at ride :) Det er desuden vigtigt at du er en person der altid sikrer sig at hesten har det godt, og at alt skal være mht sundhed og velfærd inden ridning og inden du går hjem :)

Victor bor på Dyrhavegaard i Kongens Lyngby. Gården ligger lige op ad Dyrhaven hvor der er fantastiske turmuligheder. På gården er der oplyst ridebane.

Der følger lidt praktisk arbejde med i form af mugning og at man skal stille foder og wrap frem til morgen/aften. Desuden er der i vinterperioden krav om at hesten tages ind fra fold inden bestemte tidspunkter.

Hvis du er interesseret og vil høre mere, så skriv til mig :)

Mvh Anna

pris er 1000 kr. om måneden.
 
 
ID: HST 161338
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Dyrhavegaard
Senest rettet 17 juli 2016 kl. 22:35, og har været vist 843 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider