Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frederiksminde Crown Princess

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Connemara  
 Hoppe
 13 år 
 140 cm
 Lys skimmel
Flot typisk hoppe af særdeles god afstamning. Prinsessen har fået 4 føl og har siden været redet. Hun elsker at springe og træner baner op til 80 cm med al slags fyld (kapacitet til mere). Dressurmæssigt kan hun flere LA øvelser. Prinsessen er meget stabil og rolig at ride og har aldrig tabt sin rytter.

Prinsessen deltog i Connemarashowet ved Landsskuet i Herning 2016. Her blev hun redet forrest i kvadrillen af en rytter der aldrig havde prøvet hende før. Hun sprang også en fejlfri runde i springkonkurrencen (LC). Prinsessen tog de 3 dage i dyrskuemiljøet med glans.

I avlen har Prinsessen vist sin værdi. Hun er halvsøster til 2 kårede hingste og 2 hopper som har vundet Best in Show i Danmark. Prinsessen er mor til en fløjhoppe kåret med 9 i helhed og en hoppe som udover en kåring i klasse 1A fik topkarakteren 10 i springkapacitet. Prinsessen sælges udelukkende, da vi ønsker at avle videre på hendes afkom. Prinsessen er testet HWSD fri N/N.

Prinsessen er DRF færdigmålt til 139 cm uden sko. Hun er en storrammet pony med god bevægelse, og hun føles derfor større at ride. Rytteren på billeder og video er 178 cm.

Sund og rask, ingen skader. Nem at læsse og står pænt i trailer. Prinsessen kan ikke bindes (trækker bagud) men står løs på staldgangen til opsadlning uden problemer. Hun kan bindes i trailer. Hun er meget rolig.

Prinsessen er udover avlshoppe egnet til en ponyrytter som ønsker at ride stævner, eller til en lille voksenrytter der ønsker en god stabil pony, som man altid bare kan sætte sig op på.

Spring video https://www.youtube.com/watch?v=XAvTJGE2zX0

Se mere på www.springerconnemara.dk
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: C 985
208333CO0407148
F:
S0001089
(CO IRL)
M: Frederiksminde Christel
C 636
(CO DK)
MF:
CH 45
(CO DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 11 december 2016 kl. 11:39, og har været vist 1502 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider