Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chili

Billede
Video
Video
Video

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 9 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Nem og udtryksfuld hoppe sælges, da hest og rytter desværre ikke er det rigtige match.

Chili var købt som en ''konehest'', men chili går frisk fremad og dette har rytteren ikke mod på. Vores datter har derefter arbejdet meget med hende, hvilket nu betyder at Chili kan slappe af og gå i holdning i både skridt og trav. Vi har ikke arbejde meget galop med hende, da vi ikke føler, at hun har balancen til det, dog viser hun fint galop mellem springene, når vi springer på hende og i skoven.

Chili er en super sød hest, der er rolig og sød på stald og fold, hun elsker at blive striglet og nusset om på staldgangen. Vi ved desværre ikke hvad race Chili er, og vi kan ikke udelukke at der ikke er lidt traver i hende. I hendes pas står der, at hun er en krydsning. Chili er en oplagt skovturs hest, da hun ikke vipper et øre over for trafik eller andre uforudsete ting. Hun kan rides både alene og sammen med andre heste. Hun har hos os også prøvet springning af, hvilket hun elsker, og hun kigger ikke på fyld eller lignende.

Til chili søger vi enten en rytter, der vil hygge og ride skovture på det niveau hun er på nu eller til en rutineret rytter der vil videre udvikle hendes uudnyttet potentiale.

Vi søger et 5 stjernet hjem til Chili, hvor hun kan få en masse opmærksomhed og kærlighed, og et sted hun kan få lov til at blive de næste mange år.

Chili går uden sko.
Hun er sund og rask - passet med smed, vaccinationer osv.

Sælges med sadel og trense.
Udlånes ikke

Prisen kan forhandles ved rette rytter.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200810307
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 08 juli 2016 kl. 12:14, og har været vist 1836 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider