Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nisgaards Diablo

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 10 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Jeg har taget den svære beslutning, at jeg må sælge Diablo. Grunden til dette er, at jeg vil ud og rejse og opleve lidt inden jeg skal videre med mine studier.
Jeg er Diablos anden ejer og derfor har han aldrig været en kastebold, hvilket han heller ikke skal være i fremtiden. Derfor vælger jeg at gå ud fra princippet, hjem før pris.
Han er et skønt væsen med et vågent temperament og derfor kræver han en ejer, som kan vise ham vejen. Han er tilredet og har været i ridning i en måned hos tidligere lige inden jeg købte ham. Han har potentiale inden for dressurverdenen, men grundet personlige årsager har han ikke været redet i en længere periode.
Han er den type hest der vil kunne gå i løsdrift, da han elsker at have plads omkring sig, men han kan også sagtens gå på stald.
Han er et nussehoved og elsker virkelig opmærksomhed, dog på den gode måde. Leder man efter en hest med gnist og et vågent sind, der elsker at nusse og få kærlighed og en hest man selv kan præge inden for ridningen, så er han hesten man leder efter.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DE441411937807
F:
DE331310831497
(HN DEU)
M: Lea
DE331314408197
(HN DEU)
MF:
DE306062413085
(XX DEU)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 13 juli 2016 kl. 12:28, og har været vist 4192 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider