Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Madonna

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 New Forest  
 Hoppe
 19 år 
 136 cm
 Rød
Jeg sælger min helt fantastiske New Forest pony, Madonna, da jeg desværre er blevet for stor til hende, kombineret med efterskoleophold næste år og nyligt konstateret hesteallergi.

Madonna er den sødeste pony, man kunne drømme om. Jeg købte hende for 2 1/2 år siden, da jeg var blevet for stor til min anden pony. Da jeg købte Madonna var hun endda til den lille side, men jeg besluttede at det var bedre at få en sød og rolig pony, som jeg kunne lære grundridning på, frem for en større, der krævede en masse arbejde. I dag er jeg også sikker på, at det var den rigtige beslutning. Jeg har aldrig haft problemer med Madonna.

Madonna kan håndteres og rides af både små og store ryttere, og under ridning er der aldrig problemer uanset hvor lille barnet måtte være. Hun går som elevpony på Jordrup og Omegns Rideklub og er en af de mest populære ponyer. I boksen og på folden kan hun dog godt være en "Madonna" (under fodring overfor nabohesten), men aldrig over for mennesker. Under opsadling kan hun røres alle steder på kroppen, dog reagerer hun, som de fleste andre, ved spænding af sadelgjord. Hun bider eller sparker ikke men kan lægge ørerne tilbage.

Selvom Madonna har den alder hun har, er hun blevet passet godt på, og hun er derfor en frisk pony. Man kan på ingen måde mærke på hende, at hun er ved at komme op i årene.

Jeg har startet LC - klasser i dressur på hende, på den lokale rideklub, JORK, men da ridning for mig mest har været på et "hyggeplan", har jeg ikke haft hende med ude til andre dressurstævner. Hun har været til en del ponygamesstævner og været med på Vilhelmsborg, så det kan hun også. Madonna springer også gerne, og også med meget små ryttere, men har kun sprunget bom-klasser, og heller ikke det på stævneplan. Jeg har på enkelt spring sprunget hende 75 cm.

Madonna en meget lærenem pony, og hun er generelt ikke bange for nye ting, jeg har både redet fastelavnsoptog og nogle TREC øvelser, hvor der skulle rides over en "bro" og andre forhindringer som vasketøj mm. skulle passeres. Hun går jo som sagt også på en lille rideskole, hvor der ofte er hunde, små børn, katte og andre ting, så det er hun heller ikke bange for.

Madonna er trailervant, men springer ikke selv på traileren, der skal lige lidt hjælp til med et tov, men helt sikkert noget der ville kunne trænes med hvis man skal til at køre meget.

Hun er passet med vaccinationer, og er senest vaccineret d. 4/9- 15 og tænderne er lige blevet ordnet.

Hun lånes ikke ud, men I er meget velkomne til at ringe eller skrive, hvis I har spørgsmål eller ønsker at aftale en tid for at prøve hende.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9804878
208333199804878
F:
NFHR 103
(NF DK)
M: Eskehøjgaards Rosana De Soto
NF 1442
(NF DK)
MF:
NFHR-E 66
(NF DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 09 juli 2016 kl. 14:18, og har været vist 1876 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider