Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sinni Venta A-A

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Vallak
 11 år 
 173 cm
 Rød
10 årig Holstener vallak
 
 
 
 

[Part] Erfaren dressurpart søges

Da min dygtige dressurpart desværre ikke har tid til at ride mere, søger jeg en ny erfaren dressurpart til min 10 årige dejlige, vallak, Sinni-Venta A-A. Jeg søger en engageret dressurrytter, som vil være med til at videreudvikle min hest.
Min hidtidige part vandt for 2015 Mattssons "Sølvhestesko", som tildeles den mest vindende ekvipage i LB dressur. I den daglige træning er Sinni nået til de samlende øvelser, så der er potentiale til at nå videre end de tidlige LA-klasser, han p.t. går (LA1-LA2 på klubplan), og har i 2016 vundet flere LA klasser.
Du må meget gerne være vant til at ride stævner, og du må gerne starte klubstævner og stævner ude. Jeg ser gerne, at du modtager undervisning fra Mattssons dygtige dressurinstruktører.
Sinni er definitionen på en allround hest, der har talent for lidt af det hele. I 2015 vandt han også Mattssons "Guldpisk", som tildeles den mest vindende ekvipage i LB spring, ligesom han gik 9 jagter, herunder Hubertusjagten, i 2015 og 7 jagter i 2016. Jeg rider ikke selv dressur, men springer ridebanespringning og rider jagt og skovture.
Du vil indgå i et team på tre personer, hvor den sidste part primært rider i skoven. Det vil sige, at du kommer til at stå for dressurridningen, som er essentielt for, at Sinnis dagligdag varieres, og han får brugt sig på alle forskellige måder.
Sinni er en Holstener fuks på 173 cm i stang, men han er smal, så man får let benene omkring ham, også hvis man ikke er så høj. Han er enormt ivrig efter at lære og lægger sig altid i selen for en. Han er fremadgående, men lytter til anholdninger, og han er i udvikling mod at få sat sig bagtil. Min hidtidige part har vundet mange stævner på Sinni både hjemme, og hun har også startet et stævne ude, hvilket han tog i stiv arm og tog førstepladsen.
Jeg søger også en rytter, der virkelig nyder at tage sig af en hest udover ridningen. Sinni er en kæmpe skødehund, som nyder at blive nusset om. Men man skal også være klar til at sætte grænser for ham, da han ellers begynder på unoder. Med lige dele kærlighed og bestemthed knytter man hurtigt et bånd til ham.
Mattssons Rideklub ligger et stenkast fra Klampenborg Station. Det er et socialt og sjovt sted at ride. Der er mulighed for at ride i Jægersborg Dyrehave, måske Danmarks bedste rideterræn. Der er mulighed for undervisning fra kompetente undervisere.
Du vil komme til at ride to gange om ugen, mandage og torsdage, men dagene kan vi evt. tale om, det vigtigste for mig er at finde en part, som er ansvarlig, engageret og vil min hest. Parten koster parten 700 kr. pr. gang i ugen, dvs. 1.400 kr. om måneden for de to ugentlige dage. Herudover skal du betale for at være medlem af Mattssons, det koster 750 kr. årligt eller 62,50 kr. pr. måned.
Kunne det have interesse for dig, så send mig en mail eller giv mig et ring.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på DRF Go Google
ID: 208335290994006
F: Cassini II
M: Malou
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 februar 2017 kl. 17:17, og har været vist 1751 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider