Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Heartmann Af Ommestrup

Billede
Video
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 10 år 
 168 cm
 Brun
Da jeg skal flytte til Sverige i forbindelse med arbejde se jeg mig nødsaget til at sælge min hest. Han har ikke været brugt så meget de sidste par år grundet uddannelse, men er lige nu ved at blive sat i gang. Han ville være perfekt til en rytter som ikke har mulighed for at bruge mange penge på en hest, men som stadig gerne vil have en med potentiale i springningen.

Han har gode talenter i springning og military. Men da jeg som rytter ikke er så modig er evnerne ikke udnyttet. Han kan de fleste øvelser op til MB dressur inkl changementer.Han har gennemført CNC80 i military med en tredje plads i sin første konkurrence efter kun to træningsture i terrænet.
I stalden er han en kammart og lidt af en hyggetrold. Han elsker at blive nusset og striglet. Selv om han har stået stille i en periode kan man bare sadle op og tage ud på tur. Han er trafiksikker og vent til at komme med til stævner. Let at have med at gøre og går i trailer med det samme. Selv om han er rolig og nem kan han godt tændes under ridningen.

Han sælges udelukkende da jeg ikke selv har tid til ham og fordi jeg synes han skal have muligheden for at blive brugt som springhest. Han er desværre diagnostiseret med to tætsiddende torntappe i ryggen, men han har ikke udvist gener mens jeg har haft ham. Jeg har selv tilredet ham og udover et halvt år i professionel springstald, har han kun været hos mig, da jeg købte ham af avler. På grund af hans anmærkning forbeholder jeg mig ret til at vælge en evt køber.

Der kan tages nye røntgen billeder af ryggen hvis dette ønskes.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333DW0701645
F:
DVE 871
(DV DK)
M: Lisa-Lotta Af Ommestrup
RDH 4139
(DV DK)
MF:
DH 480
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 april 2016 kl. 22:57, og har været vist 1960 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider