Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Paula

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Welsh  
 Hoppe
 20 år 
 149 cm
 Rød
Dejlig godmodig pony udbydes nu til salg, da rytter falder for aldersgrænsen.
Leder du efter en ny bedste ven og en fantastisk læremester er Paula lige noget for dig. Paula er let i alt omgang uden nogle unoder, hverken på staldgangen eller under ridning, kunne aldrig finde på at sparke, bide eller bukke.
Paula har et fantastik gå-på-mod under ridning og yder altid sit bedste, samt er meget følsom og let ridelig. Paula er i besiddelse af tre gode taktfaste gangarter. Hvor hendes rummelige galop og fritrav klart skal fremhæves. Kan alle pony øvelser med lethed og har gået til og med PRT på distrikt plan med nuværende rytter
Paula er let på tur og er vant til både ture til stranden og en frisk galop i skoven. Viser sig aldrig ustyrlig på nogen måde, om det forgår alene eller med andre heste på tur.
Paula elsker at komme på tur og til stævner, så trailer læsning er intet problem hun går helt selv op i traileren. Under stævner viser hun sig også fra sin bedste side og bliver sjældent forskrækket
Paula ville være den perfekte lære pony til rytteren der allerede har styr på grundridningen, eller den perfekte pony til den ældre. Har taget nuværende rytter fra LC til PRT.


 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 97.01753
9709461
F:
H18220
M: Angela
277VRM
Dressur: M-klasser
Spring: Indsprunget
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 marts 2016 kl. 15:57, og har været vist 1995 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider