Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ofelia

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 14 år 
 163 cm
 Sort
Dansk varmblod med en blanding af oldenborger, fuldblod og hannoveraner.
Hendes temperament er opmærksomt, men på ingen måde en nervøs hest. Hun er bundstabil på staldgangen, og laver sjældent unoder når vi rider ud. Hun er en fremadgående hest, og utrolig lækker at ride - meget samarbejdsvillig og hun elsker at arbejde for sin rytter.
Læs mere om hende i annoncen. :-)
 
 
 
 

[Part] Min skønne hoppe mangler en ny ven - kan du hjælpe?

Energisk, dejlig og charmerende DVhoppe søger part tre-fire gange om ugen. Ofelia er en sød og energisk hoppe. Hun er rigtig rar at have med at gøre på staldgangen, og når man rider tur kan man "tænde og slukke" hende som man lyster. Hun kan rides både alene og med andre uden at hun bliver fjollet og ter sig dumt.
Vi rider ofte terrænridning, og hun er utrolig godt gående og sikker på benene, selvom det kan være meget ujævnt. Hun tøver ikke ved spring, om det er på bane eller naturspring, springer hun over med ørene fremme. :-)
Hun er kåret som springhest da hun var ung, men tidligere ejer har redet mere dressur på hende. Dette egner hun sig også super godt til. Hun står opstaldet lige ved et kæmpe naturområde i Stensved på Sydsjælland, og der er ridebane på stedet som man kan benytte 24/7. Jeg ser helst, at du kommer fra Vordingborg eller omegn så vi nemt kan hjælpe hinanden, når der er brug for det.
Jeg søger en seriøs, ansvarsfuld og dygtig rytter, som har lyst til at hygge om, og ride Ofelia de dage jeg ikke har tid. Det koster dig 500 kr om måneden.
Ser frem til at høre fra dig:-)
Venlig hilsen Nanna
 
 
ID: HST 160857
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 10 marts 2016 kl. 17:50, og har været vist 559 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider