Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Titana

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pinto  
 Hoppe
 14 år 
 148 cm
 Broget
Titana
Titana er en super dejlig hoppe fra 2003 (13 år). Hun er færdigmålt til max 1 pony på 149 cm med sko. Hun er en hoppe med stor kapacitet og meget energi. Hun kan uden problemer gå en LB i dressur med en rutineret rytter, men har kapacitet til mere med den rigtige træning. Hun er kun startet til klubstævner i LD1 mens vi har haft hende på grund af rytters manglende erfaringer hvor hun red til 65 %.
Hun har en fantastisk springteknik og springer med stor lyst og energi. Hun har med tidligere ejer sprunget over 120 cm, men med nuværende ejer springer hun omkring 70 ? 80 cm, på grund af rytteren mangler mod til at springe højre. Hun trækker rigtig godt på springene og er lyn hurtig, så vil være rigtig god til om spring. Hun har startet klubstævner i spring hvor hun har hentet en del rosetter med hjem.
Hun er helt trafiksikker og vil gerne med på tur, hun er både redet på tur alene og sammen med andre uden problemer. Hun kan godt kigge lidt, men ikke noget der giver problemer. Hun kunne være en rigtig fin jagt emne, men det er ikke noget hun har redet hos os.
Hun har 3 gode gangarter over middel og kunne være et godt avlsemne.
Hun er sød og rar på stald både i forbindelse med strigling, vask, hovsmed, og massage. På fold går hun både med vallaker og hopper og hun kan hentes ind fra fold og forlader pænt flokken uden problemer.
Titana er en hoppe det knytter stærke bånd til sin ejer, og reagerer på at hun bliver kaldt på og går ofte sin ejer i møde når hun hentes ind fra fold.
Titana er passet med alt. (tænder, vaccinationer, hovsmed, massage) hun går med forsko.
Hun går lige i traileren og står rigtig pænt under kørslen.
Titana er en frisk og stærk dame som især ses i spring, hvilke gør at vi desværre må skille os af med hende, da pony og rytter ikke kan komme vider da rytteren mangler mod til at ride i dette tempo.
En pony som gør sig bemærket og som kan hjælpe den rigtige rytter langt på stævnepladserne. Så vil du have en smuk pony med energi og tempo er Titana bestemt et kig værd.
Der medfølger trense og dækken men 16? wintec dressur sadel og spring sadel kan tilkøbes.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: PIN 572
208333200300558
F:
PIH 27
(PI DK)
M: Tiffany OX
OX 2219
(OX DK)
MF:
OX+1473
(OX DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 marts 2016 kl. 17:29, og har været vist 2406 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider