Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Picasso

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 10 år 
 160 cm
 Mørkebrun
NEDSAT!!!

Søger du en sød, skøn og smuk dressurhest, som elsker at være sammen med sin rytter om det er på ridebanen, en tur i skoven eller hygge på staldgangen, så er Picasso lige noget for dig.

Picasso er en fantastik dreng på 8 år (bliver 9 år d. 06-06-2016) og 160 cm i stangmål ? en perfekt størrelse. Han er en oldenborg blanding, dvs. han har det gode sind fra oldenborgen, men er den mere lette type og ikke som en tung oldenborg. Han er en velopdragen hest, der står pænt på staldgangen, er sød at trække med og lytter meget til din stemme. Han er altid glad for at se én og den glæde smitte meget.

Picasso fik jeg som 4-årig i 2011, hvor han kun var lidt ryttervant, så jeg har selv tilredet ham. Hans gangarter er rigtig gode, det gælder især traven. Under rutineret rytter er han en dygtig og arbejdsvillig hest især i dressuren. Han er en fremadgående hest og bliver redet næsten udelukkende for benene. Altså består arbejdet i halvparaderne, som han er god til at lystre for. Han er en meget klog hest, så han lærer hurtigt og holder dig altid beskæftiget ridemæssigt. Han fungerer bedst, hvis han bliver redet flere gange om ugen, for han har brug for at blive aktiveret for at have det godt, derfor egner han sig ikke kun som hyggehest eller som begynderhest. Picasso er bestemt ikke en kedelig hest ? er altid glad og laver nogle sjove/skøre ting nogle gange på den gode måde.

For nogle år siden var han til sit første dressurstævne i en LC-klasse. Vi havde inden da været til flere springstævner, men endnu ikke prøvet dressur. Vi endte med at komme hjem med en 1. plads redet til 69%. Han ville sagtens kunne gå en LB-klasse, da han kan øvelserne dertil.

I nogle år havde vi meget fokus på springning, som han elsker. Det højeste vi har sprunget er en oxer på 130 cm, men det er ved at være længe siden vi sidst har sprunget.

En tur i skoven eller til vandet får virkelig glæden frem i Picasso. Han er fuldstændig trafiksikker.

For nogle år siden fik Picasso lidt problemer med højre skulder, han blev grundigt undersøgt og fejlede som sådan ingenting. Han er en sund og rask hest, men hvis han står stille i en periode, skal man sørge for at starte stille op igen og ikke bare ride ham hårdt fra dag 1 af efter fx en ferie. Hvis man ikke har tålmodighed til dette, kan han begynde at halte. Halheden er ikke skadelig og vil være væk samme dag igen, hvis han lige får ro nogle timer, men han kan begynde at halte igen, hvis man ikke starter stille op med ridning igen. Jeg har arbejdet meget med dette de sidste år, og hvis jeg tager hensyn til hans behov for at komme stille i gang igen, kan jeg sagtens ride hård dressur og lange ture uden problemer efter en periode. Picasso er fantastisk på alle måder, men det kræver bare at rytteren tager højde for dette. Det er også derfor prisen for ham er lav.

Picasso har været mest vant til at stå på stald om natten og være ude om dagen, men i øjeblikket går han på døgnfold der hjemme med nogle islandske heste. Dette har fungeret fint i vinterperioden. Derudover er han trailervant; han går lige op i trailer og kan stå selv eller sammen med en anden hest i traileren.

Grunden til at Picasso er til salg skyldes, at jeg femover ikke får tid og mulighed for at ride ham pga. mit studie. Han sælges ikke som begynderhest eller til spring.

Prisen for Picasso er inklusiv rideudstyr: god og velholdt dressursadel, hovedtøj, dækken, sadelunderlag.

Hvis du vil høre mere om Picasso eller komme ud og se/prøve ham, skal du bare ringe eller skrive til mig.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200710124
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 april 2016 kl. 20:07, og har været vist 5303 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider