Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Esceifiog Anita

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 14 år 
 148 cm
 Sort
3500 VÆRLØSE

Smilla søger en part, som vil komme og ride hende 1-2 gange om ugen. Hun er 13 år, Welsh Cob på 148 cm. Hun syner dog højere. Grundet hendes baggrund er kan hun virke ret reserveret, når man først lige møder hende. Hvis man har lyst til at arbejde med det, vinde hendes tillid og lære hendes personlighed at kende, får man en sød, glad og samarbejdsvillig hest. Du vil finde ud af, at hun slet ikke er sur, men bare lidt usikker på mennesker. Derfor ville det være godt, hvis du både har lyst til at ride, men også lyst til at lave lidt jordarbejde. Hun er frisk pony, som gerne vil lave noget. Man kan altid stoppe hende igen og hun gør altid sit bedste! Hun er sød på tur, og kan rides ud alene, når hun lige får lært dig at kende. Man kan altid regne med en god galop eller bare en hyggelig skridttur. Hun kan godt se lidt spøgelser engang imellem, men stikker aldrig af. Dressuren synes hun er lidt svært, men man kan mærke en udvikling for hver gang, man rider. Hun mangler lidt styrke, men er rigtig god til at bruge sig godt, så der er massere at arbejde med. Hun kan lave sidebevægelser osv. Du skal derfor være en erfaren rytter, der kan støtte hende og hjælpe hende rundt. Hun rides både med bid og i hackamore.

 
 
 
 

[Part] Sød hoppe søger part

Jeg søger en der er 16+, og under 18 har forældreopbakning, der vil komme 1-2 gange om ugen, kun hverdage. Du må gerne være fleksibel med dagene, så vi evt. Kan bytte rundt mellem, hvad der passer bedst. Smilla kan godt være lidt stærk, derfor ønsker jeg en part, der kan sætte sig lidt igennem. Du skal være rolig og nervefast, da hun mærker hurtigt, hvad rytteren føler. Hun står i en lille stald udenfor Kirke Værløse med 4 andre heste og eget ridehus til. Ganløse Ore skov ligger ca. 10-15 min skridt fra stedet. Det ligger godt 5 km fra Værløse station, og der går en bus noget af vejen (man skal gå ca. 10-15 min). Når du er her skal du muge (står på træpiller) og lave hø, og selvfølgelig passe på hende som din egen ?

OBS. Lige nu er hun i genoptræning fra et trafikuheld i sommers, og kan derfor kun lige nu rides i skridt og trav. Men det vil også give god mulighed for at lære hende at kende inden I skal rigtig i gang.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg kontaktes nemmest over SMS.
 
 
Google
ID: 826046020133049
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 18 november 2016 kl. 12:29, og har været vist 1799 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider