Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aladdin

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 25 år 
 145 cm
 Lys skimmel
Jeg søger en part til min pony, Aladdin, der kan ride ham en gang om ugen + når jeg er ude at rejse. Aladdin er en araber/connemara vallak på 145 i stg. Han står opstaldet på Obstruplund i Tranbjerg, syd for Århus. Der er 20x40 ridehus, 20x60 ridebane, stor springbane, og skov indenfor rideafstand.

Aladdin er en rutineret herre på 23, dette er dog ikke til at mærke på ham. Han har et dejligt temperament, og man får en god tur på ham hver dag. Han kan de fleste ponyøvelser i dressur, han er glad for at springe, han er 100 % trafiksikker, og så elsker han en tur i skoven. Han er den ideelle lærepony, han er til at stole på, og han er altid klar på nye eventyr.

Aladdin vil være perfekt til den unge rytter, som er på udkig efter en flink og øvelsesstærk lærepony, eller til den mere rutinerede rytter, der søger en pony med grundridningen i orden. Aladdin har prøvet lidt af hvert, blandt andet jagt, military og kvadrilieridning, og der skal meget til at ryste ham.
 
 
 
 

[Part] Rutineret 1'er pony søger part - Århus syd

Jeg søger en rolig rytter, der er parat til muge ud, samt ordne foder og hø den dag man har Aladdin. Det vigtigste for mig er at finde en rytter, som nyder at bruge tid med hesten og give ham opmærksomhed, så det er altså ikke altafgørende om du foretrækker at ride seriøs dressur eller skridte en tur i skoven.

Jeg søger en rytter, der som udgangspunkt kan ride Aladdin én gang om ugen, gerne enten mandag eller onsdag (men en anden dag er også en mulighed). Jeg rejser en del, der der vil flere gange om året være mulighed for at have ham i en hel uge eller mere ad gangen som sin egen, uden at skulle betale ekstra.

Du skal primært ride dressur og/eller skovture på ham, men hvis interessen er for det, må du gerne springe på ham i ny og næ også.

Prisen er 350 kr. pr. måned, hvilket dækker hø.


Skriv eller ring endelig hvis du er interesseret eller har spørgsmål!
 
 
ID: HST 160734
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 februar 2016 kl. 13:40, og har været vist 563 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider