Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco Pops

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 4 år 
 163 cm
 Rød
Coco Pops er en super dejlig ung hest, som er klar til at møde den store verden, som starter med at består at en tilridning og alt hvad der ellers følger med.

Coco Pops har en fin skridt, hvor han træder fint over sit eget spor, en forholdsvis elastisk trav og en galop med en god op af bakke tendens. Dog er det rigtigt svært at bedømme hans gangarter lige nu, da han er i vækst. Han er generelt en meget udtryksfuld hest med et yderst kønt hoved.

I det daglige er han en dejlig hest at have med, at gøre. Han er nem at omgås og opfører sig altid pænt når man har fat i ham (for ellers kan han godt være lidt en drengerøv).
Man kan have ham stående bundet på gangen og gå fra ham i kortere tid, uden han laver ballade. Han er fra helt lille af blevet rørt over alt og fået løftet ben, så dette er intet problem.
Han er et kæmpe nussehoved og elsker hvis jeg gider bruge flere timer på at nusse ham på mulen.

Da han er rødhåret tænker muligvis at han er en hest med et stort temperament og det vil jeg selvfølgelige ikke afvise, men jeg har på nuværende tidspunkt ikke oplevet den side af ham. Han kan tildeles være en smule stædig, men det er meget lidt. Han er en stor tryghedsnarkoman og ser gerne ting lidt an, men følger med efter lidt tid.

Han har kørt trailer(hestetransporter) en/to gang(e) da han blev kastreret, dette sagde han intet til og tog det hele meget pænt.

Coco Pops har desværre en tendens til at krybbebide en smule, men jeg har afhjulpet det ved at tage krybben ned og ladet ham spise af en balje på gulvet.

Men alt i alt en rigtig dejlig hest, men en super personlighed.

Billederne er fra slutningen af januar 2016

Ved seriøst interesse, kontakt mig på mail eller sms.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW1303021
F:
TAF 0901
(TR DK)
M: Østrupgårds Coco Chanel
PA 113
(PA DK)
MF:
PAH 26
(PA DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 05 marts 2016 kl. 17:07, og har været vist 2447 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider