Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vortinggårds Aida

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 2001
 168 cm
 Rød
Aida er ikke kun min, men også min søsters. En delehest om man vil. Hun ankom d. 31. maj. Det var så fantastisk den fredag, hvor hun blev undersøgt, godkendt og pludselig var vores! :D

Aida er en rigtig sød hest. Hun er rimelig nem at ride, da hun altid er til at styre. Hun er virkelig sød og nem også til en lidt nervøs rytter som mig, for hun passer altid på mig. Til tider er hun lidt ivrig, når man går med hende, men beder man hende blot pænt, så skal hun nok følge efter i et adstadigt tempo.

Når man rider er hun ret generet af insekter, derfor rider vi oftest med fluemaske eller hut på, så hun ikke behøver være irriteret af det. Det ville også være synd, hvis hun skulle gå uden, når hun nu er så generet. Hun går og slår med hovedet som en i pokker pga. insekterne. Selvom en hest bliver forskrækket, så bliver hun hos en. Hun er ikke typen der hopper og danser rundt, fordi andre heste skaber sig.

I dressuren er hun ganske flink. Hun går i al almindelighed pænt og er let ridelig. Hun er fremadgående, men kan sagtens kortes ned, også i galoppen. Når der springes er hun også ganske fremadgående, men stadigvæk styrbar. Hun er meget selvgående og god til at måle afstande, det er mere hende der springer end mig der gør det. Hun hjælper mig rigtig meget, når vi springer, da jeg ikke er nogen større springrytter ;)

Hun er meget sød og kærlig overfor mennesker, men er sådan lidt bisset overfor andre heste. De er ikke specielt interessante, synes hun. Desuden har hun en "komfort zone" på 10 meter i radius i ridehal, og vil ikke have andre heste for tæt på. Lidt ærgeligt at hun sparker, men sådan er det jo, folk må bare holde afstand.

(OG JA; mine ben "flyver" på de fleste af billederne, altså tæerne peger ud af, men jeg arbejder på det. Det er bare en liiille smule svært, når man fra naturens side af har skæve fødder samt gigt i begge knæ, men jeg prøver.)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 160679
F: Blue Hors Romancier
Dansk Varmblod
M: Dingo
Dansk Varmblod
MF: Diamond
Dansk Varmblod
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 30 april 2017 kl. 19:33, og har været vist 90 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider