Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Knass

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 9 år 
 155 cm
 Rød
Knass er til den rytter, som gerne vil lidt af det hele, men som især sætter pris på ture i terrænet både alene og med andre.
Knass er en glad og nysgerrig dreng på snart 8 år. Knass er rolig, men kigger på nye ting dog uden at gå i baglås eller bakke.
Knass er en blanding og med grønt pas.
Han er nem i al omgang både fra jorden og på ryggen.
Knass kan overtales til det hele - at gå forbi bål, vandingsanlæg og store maskiner, når blot man viser, hvad man ønsker med en rolig hånd og klare signaler.
Hverken Knass eller nuværende ejer elsker dressur, så det har vi udelukkende reddet for at have styr på de basale signaler og balancen.
Vi har sprunget lidt på banen og i terrænet - 70 cm er ikke noget problem, og han viser sin rytter meget stor tillid trods hans manglende skoling. Vil man springe højere, er det ikke et problem, men så skal man nok forvente at uddanne Knass lidt.
Knass har været med til undervisning i balanceret ridning, hvilket virkede super godt i forhold til at have en blød hest, der kan rides for meget lette hjælpere.
I terrænet er Knass selvgående/fremadgående og frisk. Men man kan roligt lade ham gå for løse tøjler og nyde turen. Det er ikke et problem at stoppe eller holde igen.
Knass har været med på et join up kursus (monty roberts) hos Mai-Britt Carter, hvor han også var eksemplarisk at have med i byen og arbejde med. Nuværende ejer har startet en jagt i foråret 2015. Knass var eksemplarisk - blev hverken hidsig eller varm. Han lystrede upåklagelig på trods af et felt med næsten 100 heste.
Knass har også været med til ringridning, hvor han tog hurlumhejet i stiv arm.
Knass kan løbe stærkt. Tophastighed er målt til 58 km/t med rytter. Så er man til fart og spænding er Knass bestemt også klar. Men kun hvis rytteren giver lov og beder om det.
Knass har stået stille i snart 3 måneder, hvorfor dressuren er rusten. Man kan sætte sig op og ride en stille og rolig tur på ham på trods af den lange periode uden motion.
Knass kan stå alene i stalden og rides ud alene. Knass er nem at læsse.
Knass er passet med dyrlæge og smed. Han går pt uden sko og bliver reddet med boots på forbenene, når vi rider på landevej eller grusvej. Ellers kan man sagtens ride uden sko/boots.
Spørgsmål besvares på mail eller tlf. ved oplysning af fuldt navn.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 208333200810437
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 januar 2016 kl. 17:11, og har været vist 446 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider