Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Daimond Jubilee

Billede
 Welsh  
 Hoppe
 5 år 
 148 cm
 Brun
Jubilee er en SMUK 3 årige welch part bred 1'er pony som bliver 4 til maj. Hun har haft rytter på 10-12 gange hvilket hun tog med ophøjet ro. Rytteren var min datter, men da hun gerne ville træne Jubilee i ridehuset og hun gav problemer under læsning, blev vi enige om at vente til hun blev 4 og imens bruge tiden på at få trænet fra jorden og træne læsning, som nu går fint :-).
Min datter har dog i mellemtiden fundet en anden hest at ride, og arbejder nu på stutteri, - så hun har rigelig hest pt.

Jeg søger derfor en som har lyst at fortsætte arbejdet med tilridning og evt. Hjælpe med arbejdet fra jorden, da hun skal kåres i år, og jeg ikke selv kan løbe med hende pga. Dårlig ryg. Bliver du glad for hesten og har lyst til at forsætte uddannelsen og ride hende op til at gå konkurrencer vil dette være muligt, da jeg ikke selv skal ride konkurrencer mere, men kun bruge hende til hygge. Er dog sikker på hun har stort potianale til dette!
Du behøver ikke have erfaring med tilridning, da jeg vil vejlede dig, samt sørge for underviser til at guide dig. Du skal blot være erfaren rytter og have lyst til at lære nyt om hestens anatomi, da dette er en betingelse for at forstå hvordan man hjælper hesten rigtigt i uddannelsen. (Måske du allerede har stiftet bekendtskab med dette)
Du kan være interesseret udelukkende i tilridning, blot for i egen interesse at få erfaring med ungheste , eller du kan (forhåbentlig) være interesseret i at blive ved at ride Jubilee på sigt. I så fald finder vi sammen ud af hvad en part skal bestå af. Det kan evt. Blot være tilskud til smeden, som hun kun har haft en gang i hendes liv, fordi det simpelthen ikke har været tiltrængt ! Smeden kommer i huset hver 2 dr. Som smeden siger, så er hun en naturhest som selv slider sine hove. Under alle omstændigheder vil jeg ikke skulle tjene på at have en part, blot det letter mit arbejde. Har du lyst til mere end arbejdet med Jubilee er her et par shetlændere der skalkeskjul til :-)
Udlån af Jubilee for kortere eller længere periode vil også være en mulighed hvis vores ridemetode af hende kan passe sammen :-)
Der er nu aftalt træning fra Jorden i ridehus pr. 1 marts ( med træner) , samt tilridning i juli og August. Tilridning vil forgå på hestested i Jels, som ligger op af skov og sø,og du har ligeledes mulghed for at følge og deltage i dette.
Interesseret giv mig et kald på 2162909
 
 
 
 

[Part] Part til tilridning og uddannelse af smuk 1'pony

Erfaren rytter, men erfaring med tilridning er ikke en nødvendighed. Lyst til at arbejde med unghest /tilridning, samt modtage guidning /undervisning.
Ingen form for betaling i første omgang, udgifter til undervisning afholdes af mig(se ovenfor) andet end dit eget medlemskab i rideklub, samt ridehuskort, hvis du ønsker at ride der.
 

[Makker] fold ven

Jubille ønsker sig en god bedste ven at dele livet med, da hendes soulmade (fra fødsel) desværre blev nødt til at komme i hestehimmelen i sidste uge. Hun mangler en stille og rolig størrelses svarende ven/veninde til at dele tiden med i vores selvpasser stald.
Som makker til Jubilee, vil du være her på samme betingelser som en opstalder
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333WE1201933
F:
WDH 38
(WD DK)
M: Møllebjergs Madonna
SFR 906
(SP DK)
Dressur: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 10 marts 2016 kl. 22:25, og har været vist 797 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider