Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

GW Fire Glo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Quarter  
 Hoppe
 12 år 
 158 cm
 Mørkebrun
Vi hentede Gloi som hun kaldes i det daglige den 13. september 2015 hos Lilja Titze i Køge. Vi skulle have haft hentet hende den 6. september, men pga kraftig vind havde de lukket broen for lette køretøjer :-( så vi ventede til weekenden efter.

Da vi kom hjem blev hun sat på fold med gamle Cesanta, og de hilste bare på hinanden og gik så side om side og græssede, de to går nu og hygger sig på egen fold, og om en uges tid når hun har vænnet sig til de nye omgivelser og har fået hilst på de andre over hegnet så kommer hun sammen med resten af flokken.

Hun har allerede deltaget i en masse shows, og rigtig godt trænet, men hun mangler kun 2½ point fra at opnå titlen ROM at Halter. ROM står for Record of Merit. Dybest set betyder det, at hesten har fået nok point i en færdighed og indstillet til at få tildelt titlen. Der kræves en del point, og det er en temmelig flot milepæl for en hest.

Vi glæder os til at komme i gang med Glo og lære hende rigtig at kende, det bliver spændende at følge hende de næste mange år.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 160558
F: HL Specialist   Link
Quarter
M: Dear Miss Glo
Quarter
MF: Winnys Fire Legacy
Quarter
Dressur: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 januar 2016 kl. 14:16, og har været vist 63 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider