Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gejlholms Iambos

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 9 år 
 180 cm
 Rød
Er du på udkig efter en rolig og godmodig hygge- og motionshest, så er han lige her!

Vi kalder ham Lille Gumbas (inspireret af Rytteriet), da samvær med denne store, skønne vallak giver fornyet energi i krop og sjæl!

Lille Gumbas 8 år gammel. Han 180 cm høj, og han er lige så sød og god i hovedet, som han er høj (rytteren på billederne og i videoerne er 168 cm høj).

Lille Gumbas er under uddannelse i grundlæggende dressur og går pt. på LC-niveau og elsker at komme på skovture - alene eller sammen med andre.

Denne dejlige vallak opfører sig venligt og eksemplarisk overalt - på striglepladsen, i vandspiltovet, til og fra fold, på folden sammen med foldkammeraterne (han søger væk fra konflikter) - og frem for alt i ridningen, hvor han gør alt for at samarbejde og tilfredsstille sin rytters ønsker. Han kan ikke så meget endnu, men han lytter efter rytteren og gør sig stor umage.

Lille Gumbas er ikke nogen gangartshest. Til gengæld ligger han super let i hånden og vil gerne gå til biddet. Man sidder fremragende let på ryggen af Gumbas og bliver ikke kastet rundt, da han har små, bløde og ikke-stødende gangarter og et meget lille rygsving.

Lille Gumbas fodres efter alle kunstens regler, ormeundersøges/-behandles, tandraspes, får ordnet hove regelmæssigt og vaccineres i henhold til reglerne.

Det er helt afgørende for os, at Lille Gumbas får et godt liv hos et kærligt og hestekyndigt menneske, der vil passe og pleje ham, ride og håndtere ham på en fair måde, fodre ham korrekt og give ham masser af foldtid. Derfor ønsker vi kun seriøse telefoniske henvendelser, dvs. opringninger (SMS'er besvares ikke og slettes), og forbeholder os ret til at vælge imellem købere.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0802271
F:   Link
DVH 913
(DV DK)
M: Elmegårds Chére
DH 4946
(DV DK)
MF:
DH 357
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 22 januar 2016 kl. 08:02, og har været vist 4345 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider