Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Højvang's Bizzarrini

Billede
Video
Billede
Video

(Solgt)
 Pinto  
 Vallak
 9 år 
 162 cm
 Broget
LA-niveau i dressur og Talent for spring.

Skøn pintovallak sælges, da vi ikke helt har samme kemi. Og jeg gerne vil have en større hest. Derudover kan han ind i mellem være lidt for frisk til mig, men primært rolig, nem at ride og går let på tøjlen. Jeg vil bare gerne have en "konehest". Bizzarini har med tidligere ejer startet LA1, men kan øvelser til mere og har bestemt potentiale til mere. Glad for at arbejde og vil gerne please sin rytter. Hos mig har han været brugt til dressur og spring. Og han er vant til at gå på skridtbånd. Han springer ca. 1 meter til undervisning, han har sprunget lidt dobbelt spring, vandgrav, han er frisk på det hele og springer med glæde, men han er ikke rutineret i spring. Han er rigtig glad for at springe og er modig. Skal kun se springet an og så springer han. Han er dog primært brugt til dressur hos mig, men sprunget af springpart til springundervisning. Han rides de fleste af ugens dage, og han er hurtigt startklar i LA-klasserne i dressur.

Han trives bedst med at blive brugt de fleste af ugens dage, og det har jeg desværre ikke tid til. Derfor er han heller ikke helt i topform, men det kommer hurtigt. Han sælges primært til en let rutineret eller rutineret rytter.

Af udstyr kan medfølge trense, dækken og lidt småting. Han går uden sko, bruger dog forsko, hvis der rides meget tur. Redet meget på vej og i skov hos tidligere ejer.

Der er blåt hestepas og ejercertifikat. Han er passet med smed, massage/kiropraktor og vaccinationer. Handelsundersøgt august 2015 uden anmærkninger. Fuldt forsikret hos Tryg med liv, uanvendelighed og sygeforsikring.

Prisen er sat efter et hurtigt salg. Seriøse bud modtages gerne.
Henvendelse gerne på mobil og helst efter kl. 16.00 i hverdage. SMS og mails besvares hele dagen.


 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 208333PI0804678
F:
PIH 73
(PI DK)
M: Højvang's Lamborghini
PIN 563
(PI DK)
MF:
PIH 47
(PI DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 19 februar 2016 kl. 17:17, og har været vist 2776 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider