Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flora

Video
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 146 cm
 Brun
Flora er en stor smart kat I DSP hoppe, men talent for både spring og dressur. Flora har gået som avlshoppe, men jeg ønsker at udlåne hende en årrække til en ambitiøs ponyrytter. Flora er ikke til salg, da jeg vil have hende tilbage i avlen igen. Jeg har selv avlet Flora.

Flora blev ved DSP-kåringen bedste 3-års springhoppe i Hjallerup, og var blevet udtaget til eliteskue, hvis hun havde haft tilstrækkelig afstamning.
Flora fik 2x8 for teknik og kapacitet, og dommerne har udtalt at hun springer med god teknik og stor kapacitet. Hun fik 7-8-7 i galop, trav og galop og som det fremgår på kåringsvideoerne, vil hun også kunne begå sig i dressuren.

Flora har et godt sind og er en lige-ud-af-vejen pony. Hun er modig og vil gerne bestemme, så det skal være en rytter, der ved hvad hun/han vil. Der er fremdrift i Flora, men det skal der også være i en springpony.
Flora er blevet redet i ca, 2 måneder i alt.

RIDEVIDEO KAN HENTES HER:
https://www.youtube.com/watch?v=p_C1GmJK56U

Jeg har flere videoer. Også med springsekvenser. Søg på mit brugernavn Filippa1996 og Flora, så kommer alle videoer med Flora.
Fotos er taget om vinteren og viser Flora med vinterpels. På kåringsvideoerne kan man se hende med kort og blank sommerpels.

Flora er en elegant pony, men også med en pæn stor krop. Hun vil derfor kunne bære en rytter, der forventes at blive høj, ponyårene ud.

Flora har aldrig været syg. Hun er en kernesund pony.

Hopperne fra min hoppestamme viser meget sjældent brunst uden en aktiv hingst i nærheden. Det har som avler kostet mig en del penge til unødig opstaldning hos hingsteholdere, da jeg må køre mine hopper til hingst uden at vide hvor i deres cyklus, de befinder sig. Som ridepony er det til gengæld et stort plus, da rytterne ikke oplever svingninger i forbindelse med brunst.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Talentfuld spring/dressur kat I hoppe udlånes

Udlånes til en ponyrytter i alderen 11-13 år og ponytiden ud. Ikke ældre hvis rytteren skal nå at have glæde af ponyen i de forhåbentligt højere klasser. Der skal være fuld forældreopbakning.
Låner har pony som sin egen pony, med alle tilhørende udgifter. Forsikringer står ejer for, og jeg har valgt ikke at forsikre Flora. Ved udsigt til en større skade opsiges låneforholdet øjeblikkeligt og jeg tager Flora tilbage, så der er ingen risiko for at en låner kommer til at betale store dyrlægeregninger. Hvis rytteren rider ponyen seriøst kan aftalen ikke opsiges før tid fra min side, så rytteren risikerer ikke at ponyen bliver solgt så snart den er uddannet. Låner kan opsige aftalen med 1 måneds varsel.

 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: SFR 1154
208333SP0702092
F:
ESPH 143
(SP DK)
M: Fenja
SDS 80
(SP DK)
MF:
SPH 60
(SP DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 15 april 2017 kl. 14:27, og har været vist 10139 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider