Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Amacoemba

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Amacoemba der i dagligdagen kaldes Purdy, er en dejlig vallak på 11, snart 12 år der søger en spring/tur-part 2-3 gange om ugen. Purdy har tre gode gangarter, hvor specielt traven kan fremhæves.
Selvom han ikke er en specielt høj hest, føltes det som om at man sidder en lidt større, på grund af gangarterne. Han er generelt en meget rolig og samarbejdsvillig hest, men når han er på tur, skal han bruge en bestemt og toldmodig rytter. Han kan godt blive 'bange' for nogle mærkelige ting, men dem skal rytter bare ignore, og ride normalt forbi.
Når man springer kan han godt falde lidt over lave spring, og virke doven, men det er udelukkende fordi han keder sig på dem. Lige så snart man kommer op på noget af det lidt højere, er han fremadgående. Jeg fik ham i September 2015, og i alt den tid jeg har haft ham har han kun refuseret 3 gange. Han prøver som regel at redde en dårlig afstand, eller en dårlig vinkel.

Han har startet meget få stævner, men har klaret sig fint på banen. Han kan godt være lidt nervøs omkring det, men hvis rytter er på, er han også på. Han kan springe op til 125cm baner, og 135cm enkeltspring. I løsspring er han kommet op på 155cm.
 
 
 
 

[Part] Dejlig springhest mangler springpart

Jeg søger som sagt en springpart 2-3 gange om ugen, da jeg selv har mistet interessen for det, og også har en skade der gør at jeg ikke må for meget. Du skal have sprunget før, og også kunne måle nogle afstande så du kan komme op og springe nogle højder, hvor han gerne vil og syntes det er sjovt. Du skal også være ansvarlig, og behalde ham og udstyr som om det var dit eget! Han står på træpiller, så de dage du er der skal du også sørge for at muge.

Du skal også modtage undervisning mindst 1 gang hver 14. dag, men helst 1 gang om ugen. Pedro Gosk underviser hver tirsdag, og der koster det 200 kr pr gang. Prisen for selve parten vil koste omkring 950-1050 kr.

Hvis du er under 15 år, skal du have fuld forældreopbakning.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 528003 05.00105
F:
94.3116
(KW NLD)
M: Macoemba
94.2957
(KW NLD)
MF:
81.1668
(KW NLD)
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 27 december 2016 kl. 17:33, og har været vist 2685 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider