Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ciona

Billede
Video
Billede
(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 18 år 
 167 cm
 Brun
Ciona er en glad, tillidsfuld og energisk hoppe. Hun er velredet i sin grunddressur og kan sine schenkelvigninger, changementer (til springbrug) m.m., men har ikke de store gangarter. Har sprunget LA og gået en del jagter med tidligere ejer, men har mest gået dressur og småture hos os. På tur er hun vågen, men bestemt styrbar og finder ikke på dumme ting. Når hun springer, er hun tændt, men rolig. Trækker på springet, men er fuldt styrbar. På banen er hun selvgående og lydig, men giver ikke mere, end hun bliver bedt om. Hun er nem på fold og ukompliceret at omgås. Hun er meget stabil. Man kan ikke mærke, om man sad på hende i går eller for en uge siden. Hun er lige sød, om hun får lidt eller meget motion.

Ciona er bundreel. Du får, hvad du ser. Det gælder både evner og sundhed. Jeg har handelspapirer, dyrlægeregninger osv tilbage fra tidligere ejer. Vi har haft hende i tre år, og hun har intet fejlet i de tre år (heller ikke tidligere). En stærk hest, som er nem at fodre på osv.

Hun sælges, fordi jeg er overgået til at ride islændere, og hun bliver ikke brugt nok hos os. Det er synd, for hun kan godt lide at lave noget.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9908682
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 februar 2016 kl. 09:05, og har været vist 4754 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider