Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kvik Tidselbjerg

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Vallak
 6 år 
 148 cm
 Gul
Grundet personlige årsager, søger jeg dressur part eller udlåner til min bedste ven.

Kvik er en sporty 4 års fjordhest på 148 cm, som har et stort talent for dressur. Han er færdig tilredet i sommers, og deltog i september måned i 4 års championatet for fjordhesten øst, hvor han blev nr. 1. Han har siden da haft vokse pause, men genoptog ridningen d. 1/11. Han ligger pt. På LC niveau, men mangler stadig lidt balance og styrke i galoppen. Under ridning kan han tændes, hvis dette ønskes, hvilket gør han har den helt rette gnist til at nå langt! Kort video kan sendes ved interesse!

Kvik er derudover nem i alt daglig omgang. Han er vant til at jeg udsætter ham for lidt af hvert, og har indtil videre taget alt jeg har præsenteret ham for, i stiv arm, han glor ALDRIG på nye ting, heller ikke når han er ?i byen?! Alt i alt er han verdens bedste kammerat, og det er derfor også MEGET vigtigt for mig at finde den helt rigtige rytter til ham! Han er passet med alt, og går med 2 forsko. 
 
 

[Udlån/Udleje] Fjordhest med stort potentiale for dressur søger part eller udlåner!

Som udlåner står du for det fleste udgifter og vil jeg gerne betale vaccinationer, ormekur & smed, hvis man vælger at fortsætte med at bruge min nuværende smed. Jeg forventer til gengæld at man behandler Kvik som var det ens egen og man som min. har sin grundridning i orden, da Kvik er ung og gerne skulle fortsætte den rygende udvikling han er i. Jeg forventer ligeledes at man stiller ham til stævner. Jeg skal have mulighed for at komme og besøge ham uanmeldt og gerne en gang ugentlig, og han udlånes derfor også kun ud på Sjælland.
 

[Part] Fjordhest med stort potentiale for dressur søger part eller udlåner!

Som part skal man have mulighed for at komme og ride 3-4 gange ugentlig og være villig til at betale for det. Derudover skal man blande foder til ham, de dage man har ham. Jeg forventer til gengæld at man behandler Kvik som var det ens egen og man som min. har sin grundridning iorden, da Kvik er ung og gerne skulle fortsætte den rygende udvikling han er i
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333FJ1103489
F:
FJH 756
(FJ DK)
M: Edda Halsnæs
FJ 10056
(FJ DK)
MF:
FJH 694
(FJ DK)
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 25 november 2015 kl. 07:37, og har været vist 518 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider