Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco Chanel

Video
Billede
Billede
Billede
 Palomino  
 Hoppe
 10 år 
 165 cm
 Rød
Mørkerød palominobrændt hoppe søger part. Hun bliver redet 3 til 4 gange om ugen, men vil gerne mere. Meget selvgående og fremadgående. Gør hvad hun kan for at behage sin rytter. Kan godt pludseligt blive bange for ting hun har set mange gange før, men hun løber aldrig væk, giver kun lige et sæt. Kan man leve med det, er hun alletiders. Hun kunne aldrig finde på at smide af, eller løbe væk med rytteren. Jeg har ikke startet stævner på hende, da det ikke lige har min interesse. Hun går meget let på tøjlen og bliver primært redet for ben og sæde. Hun kan godt blive lidt ivrig når hun har galoperet, men er altid nem at stoppe. Et enkelt "pruuh", og hun stopper straks.
Hun går også gerne tur. Hun kan godt gå alene, men der skal man være opmærksom på, at hun er meget opmærksom, og kigger en del. Har man nogen med, så er der aldrig noget. Hun har med tidligere ejer gået et par jagter og et par klubstævner. Jeg købte hende for tre år siden. Hun har haft en gaffelbåndsskade, men har været gående uden problemer i halvandet år nu, og der bliver ikke længere taget hensyn til det. Udover selvfølgelig helt alm omtanke når hun rides.
 
 
 
 

[Part] Coco Chanel søger dygtig rytter

Du skal gerne være erfaren. Hun er ikke en nybegynder hest. Skulle du være springrytter vil det være et plus, da jeg lidt har mistet modet til det (ikke hendes skyld, havde en hest før, som sprang i luften uden grund). Hun står i løsdrift, hvor der er udendørs ridebane, springbane og en lille terrænbane. Der er ca 300 m. til ridehus. Gode turmuligheder, også sammen med de andre i løsdriften. Det koster ikke noget udover ridehuskort. Det jeg mest søger er en weekendpart og måske en enkelt dag i ugen. Der er også mulighed for dressurundervisning om fredagen (det kan vi dele imellem os som det passer). Det koster kr. 180,- for en halv time. Skriv gerne en PB her eller ring til mig , så kan vi snakke om det. SMS besvares ikke.
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 160362
F: Heimdals Happy Hero
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 26 maj 2016 kl. 20:42, og har været vist 2021 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider