Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 156 cm
 Brun
Jeg søger en stabil og sød part til min skønne hoppe Coco på 16 år, der er en blanding af araber fuldblod og trakehner på 156 cm. Idet Coco er hoppet af natur, er det vigtigt du er både tydelig, konsekvent men også kærlig i din omgang med hende. Når Coco har lært dig at kende og accepterer dig, er hun en kontaktsøgende hyggefis, der også kan hilse dig velkommen med et vrinsk. Coco er både følsom, charmerende og meget samarbejdsvillig.

Jeg søger en part, der har lysten og tiden til at motionere og passe Coco ca 2 gange om ugen, mere er også muligt. Det vil passe rigtig godt hvis du godt kan lide at lave jordarbejde, gå lange ture, ride uden sadel eller i naturen udover lidt traditionel dressur. Coco er uddannet til m-klasserne i dressur. Ved ønske om part fra jorden af, er din vægt underordnet, men vil du også gerne ride må du maks veje 55 kg af hensyn til Cocos højde og drøjde.

Coco står i en dejlig løsdrift, kun 10 minutters skridt fra Åstrup Rideklub, hvor hun har facilitetskort. Ønsker du at bruge hallen skal du dog selv købe medlemskontingent til 650 kr. pr.år. Ellers er parten gratis mod hjælp i løsdriften ca 1 gang om ugen.

Coco og jeg glæder os til at høre fra dig.
 
 
 
 

[Part] Stabil part søges til fantastisk all-round hest, postnummer 8541:

Parten er gratis mod hjælp i løsdriften 1 x ugentligt.
 
 
ID: HST 160315
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 november 2017 kl. 21:41, og har været vist 1975 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider