Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 156 cm
 Brun
Da en af mine parter flytter søger jeg en ny ansvarsfuld og stabil dressur/turrytter 2-3 x gange om ugen til min skønne hoppe Coco, der er en blanding af trakehner og araber fuldblod. Coco er en følsom, charmerende og glad hest, der er hoppet i sin natur, og hun har derfor behov for en tydelig leder, der er konsekvent, rolig og kærlig i sin omgang med heste, hvorfor en rutineret rytter foretrækkes.

Under ridning er Coco yderst lydig og vil gerne arbejde kontinuerligt i dressuren men trives dog bedst med varierende træning i form af turridning og bomtræning indimellem. Coco kan alle øvelser til M klasserne, men hun mangler dog mere styrke og bæring samt finpudsning af changementerne før hun er stævneklar i disse klasser. Hun er ikke en gangartshest og er kun 1.56 cm, men syner dog højere under rytter. Hendes styrker er bl.a. hendes stabilitet, at hun er taktfast, selvgående/fremadgående, stærk i alle sidebevægelser, skridtpirouetter og kontragaloppen. Idet jeg ikke selv har haft kræfter til at starte hende andet end 3 gange i de 5 år jeg har haft hende, har det kun været på klubniveau, seneste stævne sidste efterår blev hun placeret som nr. 2 med 66,6 % i La4, første stævne forrige år nr. 2 med 69,1 % i La3. Coco er desuden en eminent turhest, da hun ved tidligere ejer har været distancehest. Du vil derfor som part få mange muligheder for skønne rideoplevelser i både naturen og ridehuset samt på stævnepladserne - hvis du har lyst.

Idet Coco har tendens til nyreslag, er det yderst vigtigt, at hun bliver varmet korrekt op og travet og skridtet grundigt af samt at der indlægges skridtpauser. Af samme årsag står Coco i den skønneste løsdrift kun 10 minutters skridt fra Åstrup Rideklub, hvor der er betalt ridehuskort det næste år. Det er muligt at ride til ridehuset via stisystemer hele vejen. Jeg har udstyr så man nemt kan ride derop uden at få våde ben eller sadel og uden at Coco bliver for våd, hvis det skulle regne samt udstyr til at ride i mørke.

Da Coco er en højt skattet hest, er det utrolig vigtigt for mig at finde den rigtige part, der vil passe hende, som var det din egen, og som overholder aftaler. Ligeledes forventes det, at Cocos kommende part har fokus på at ride med færrest mulige kræfter, dvs. med sædet og en eftergivende hånd, og er indstillet på at modtage undervisning.

Jeg og Coco ser frem til at høre fra dig.
 
 
 
 

[Part] Stabil part søges til dejlig dressur/allroundhest postnummer 8541:

Parten er gratis mod staldhjælp i løsdriften 2 x ugentligt.
 
 
ID: HST 160315
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 07 oktober 2016 kl. 16:40, og har været vist 1432 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider