Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Leonardo

Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 24 år 
 148 cm
 Brun
...
 
 
 
 

[Part] Part søges!

Vi står pt. I en situation hvor vi mangler en ny part, da den nuværende stopper.
Leonardo, dagligt kaldet Leo, er 21 år, 1.48 cm og en blanding af Dansk varmblod og welsh mountain. Han er en ældre herre, men rimelig frisk af sig, selvom man selvfølgelig skal være opmærksom på at han har nogle år på bagen.
Vi søger en part der har mulighed for at tage 1-2 faste dage pr. uge og har lyst til hyggeridning. Primært bliver han brugt til skovtursridning, lidt jordtræning og en smule dressur. Vi ønsker at parten vil træne ham ligeledes, og gerne mere dressur end tilfældet er i øjeblikket, så han kan få opbygget flere muskler, primært i ryggen.
Han kan rides alene samt med andre både på bane og i skov. Desuden rides han med de tre b?er - bidløs, bomløs og boots, så det skal parten desuden også være med på.
Han står i 3060 Espergærde, ved et hyggeligt privat sted, hvor der vil være et par stykker at ride med, søde og hjælpsomme mennesker der altid er frisk på en lille sludder eller en hjælpende hånd. På stedet er der udendørs ridebane, mindre ridesti omkring foldene og 2 minutter til skov. Vi går desuden op i at alle hjælper hinanden på gården, så man skal være villig til at tage sin del af arbejdet ved at muge og lægge hø/halm til egen boks, samt nogle få fælles opgaver som at lukke heste ind fra fold.
Prisen er 255 kr om måneden pr dag, og så vil der desuden engang imellem være lidt ekstra udgifter til fx ekstra foder

Ved interesse, eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive en besked eller ringe!

 
 
ID: HST 160212
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 23 oktober 2015 kl. 20:47, og har været vist 673 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider