Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Duszka

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Jeg har valgt at sælge min dejlige hest Duszka. Jeg har haft de skønneste minder og tid sammen med hende, men desværre har jeg på det seneste ikke følt, at jeg har haft overskuddet, lysten eller tiden til hende. Det er derfor heller ikke et nemt valg, jeg har taget netop på grund af, at hun er en fantastisk hest, som jeg elsker meget højt! Men jeg håber på at finde en ny god ejer, der har tiden og overskuddet til hende.

Da jeg ledte efter hest, hvor jeg så valgte Duszka, var det fordi, jeg ledte efter en hest, jeg kunne være 100% tryg ved. Jeg har haft hende opstaldet i et område, hvor der har været fantastisk mulighed for at ride smukke ture. Jeg vidste, at jeg ville komme til, at skulle ride meget alene på tur, det ville sige i skoven, på marken, ved søen eller ved vejen. Jeg havde derfor brug for en hest med et roligt temperament og sind, som jeg kunne styre og føle mig tryg ved. Der har Duszka på ingen måde skuffet! Jeg har altid følt mig tryg og sikker når jeg har redet på hende eller været omkring hende, og hun er ikke hesten, der let bliver skræmt. Hun er ekstremt lydig, tålmodig og rigtig sikker på sig selv. Hun kan både ride ture alene og sammen med andre.

I dressuren er Duszka rigtig lydig, hun gør hvad jeg giver tegn til, og yder altid sit bedste. Men da jeg har haft omgivelserne, interessen og lysten til at ride ture, har jeg mest gjort dette. Derfor har jeg ikke redet det dressur, hun egentlig har potentiale til. Hun har nemlig potentiale til et højere niveau i dressuren, og kan sagtens trænes op til det igen. Hun har det basale dressur på plads, 3 flotte gangarter og så kan man uden problemer få hende til at gå rigtig flot. Man skal bare kunne drive med hende. Jeg har også sprunget en smule på hende, her har hun også potentiale til mere. Hun kan lige nu springe 50-60 cm, men hendes teknik er lidt usikker.

Duszka er rigtig sød på staldgangen, og er altid glad for at nusse og snakke. Hun står pænt og stille, og har en rigtig god tålmodighed. Hun har aldrig bidt, sparket, bukket eller stejlet, det ligger ikke til hendes sind.

Duszka har aldrig været halt, haft kolik eller andre sygedomme. Hun er rigtig robust angående græs og foder. Hun er passet med alle vaccinationer, har grønt hestepas og går med 4 sko.

Jeg er sikker på, at Duszka også vil være en god 1. gangs hest, da hun netop er så rolig, nem at styre, og så kan man altid føle sig tryg på hende og omkring hende. Hun siger ikke noget til hvem der sidder på hende, hun tager godt imod urutineret ryttere og rutineret ryttere.

Duszka er hesten til dig, der har brug for at være tryg omkring din hest, som også har et roligt temperament. Hun er hesten til dig der vil ride nogle gode ture alene eller med andre. Eller hvis du vil ride en stabil dressur eller spring, som der kan trænes til et højere niveau. Hun er i mine øjne en rolig og stabil 'all-around-hest'.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200010349
F: Druzba
Trakehner
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 december 2015 kl. 11:53, og har været vist 3245 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider