Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Dolly

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 12 år 
 125 cm
 Rød
Dolly er en sød lille pony på 125 cm i stang. Hun er en energisk og selvstændig pige på 11 år. Dog kan Dolly godt drille lidt hvis hun bliver forlangt lidt af. Hun kan basis i dressur og viser talent for spring. Dolly er super sød på tur, hvor hun bliver glad hvis der er mulighed for at smage på en græstot, men opfører sig noget så pænt. Dolly er meget nem at håndtere og kan strigles og nusses af børn i alle aldre. Hun er super nem at hente til og fra fold.
Dolly er en sød lille pony som kan håndteres af alle. Hun en madglad hoppe med et godt hoved. Hun er en modig hyps. En rigtig hyggeprinsesse der elsker opmærksomhed!
Hun er en vågen og tydeligt klog pige med krudt i numsen, men hun forstår at holde sig rolig i mange situationer hvor man ikke ville have troet det :)
 
 
 
 

[Part] Sød pony søger part

OM PONYEN
Dolly er en stor 3'er pony på ca. 125 cm og 11 år. Hun viser begavelse for rigtig mange ting. Hun kan basis i dressur. Dolly er sød at håndtere i omgang og tager tingene i stiv hov. Hun er igang med at blive tilkørt. Vi har endnu ikke haft hende foran vores egen vogn, vi har dog haft kælket med hende til stor succes. Hun var med til DHE Hey Day agility og trail 2016 og var en stjerne. Dolly har spat og tendens til overvægt, det er dermed godt for hende at blive holdt igang. Jeg vil gerne understrege at der er noget arbejde i Dolly, både fra jord og ryg hvis man vil ride, da hun har stået helt stille et godt stykke tid og det er længe siden hun for alvor har lavet noget. Hun kan til tider godt være lidt en bølle under rytter på ridebanen, dette afhænger også af rytteren. På tur kan hun drille lidt på udturen, igen afhænger det af rytteren, men når man er kommet hjemmefra så er hun en engel. Er man villig til at lægge arbejdet i hende så er hun en super pony som kan langt det meste.
Ønsker du ikke at ride er det også helt ok. Hun vil dog have godt af lidt motion. Dolly vil også være en fin kørepart hvis man har interesse i at hjælpe til med tilkørslen.

MULIGHEDER, FACILITETER OG OMRÅDE
-Du har hende 3 gange om ugen
-Udendørs ridebaner og ridehus hos naboen. Der er knap 400 meter (et 10-turskort koster 250 kr)
-Gode skovtursmuligheder
-Mulighed for undervisning i klassisk dressur eller western tæt på, eventuelt er der også undervisning samme sted som der er ridehus.
-Dolly står ca. 5 km fra Hillerød station.
-Intet staldarbejde

FORVENTNINGER TIL PARTEN
-At man passer til Dolly hvis man vil ride - hvis du gerne vil ride så skriv meget gerne højde og vægt når du henvender dig.
-Jeg ser gerne at man passer godt på hendes udstyr og pudser det hvis det trænger

Prisen pr. måned er 300 kr
Jeg vil helst at man modtager undervisning (hvis man er interesseret i baneridning), men det er ikke et krav.

Spørgsmål er velkomne :)
 
 
ID: HST 160161
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Tilkørt-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 20 september 2017 kl. 14:07, og har været vist 5046 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider