Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sorte

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 6 år 
 166 cm
 Sort
Sorte er en billedsmuk sort DV vallak med hvide aftegn med det bedste sind, man kan ønske sig. Han er ca. 166 stg, er efter Sonny Boy og Gribaldi, avlet på stutteri Firfod . Han er redet 4 x ugentligt siden april 2015, uddannet til LA/LA2 niveau, har super gode gangarter, især en fin trav med masser af sving og bagbensaktion. Han er turvandt og kommer i terrænet ca. en gang om ugen. Desværre er hans rytter nu stoppet pga sygdom, så der skal findes en ny rytter til ham.

Det er vigtigt, at du er en rimelig rutineret, seriøs rytter med nogen erfaring i bagagen (dressurniveau min. de første LA klasser), gerne også redet ungheste. Der er ikke ridehus, så du skal derfor være villig til at ride, selv om vejret ikke lige er det bedste. Han er stævneklar, så meget gerne også stævnerutine.

Vi får undervisning af Nalle - Niels Erik Bøckmann (dommer til landsstævner) - et privat sted i Vemmelev ca. en gang om måneden. Denne undervisning betaler jeg for.

Der er en rigtig fin belyst ca. 20x60 ridebane, lidt spring og trailer, hvis der skal køres. Gode muligheder for ture i terrænet. Jeg bor ca. 6 km syd for Slagelse med god mulighed for offentlig transport næsten til døren - ca. 15 min fra Slagelse station. Desuden går cykelstien Fodsporet fra Slagelse by næsten lige ud til mig. Ridning er gratis.

Det optimale for mig vil være en rytter, der har tid og lyst til at ride 2 heste, idet jeg også har en meget smuk 9 års trakehnerhoppe på MB0 niveau - se anden partsøgning.

Ring eller skriv til mig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 160080
F: Sonny Boy
MF: Gribaldi
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 marts 2017 kl. 07:10, og har været vist 2201 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider