Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stjerne

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 21 år 
 115 cm
 Brun
Verdens dejligste Stjerne sælges!

Stjerne er en charmerende lille vallak med et skønt børnevenligt sind. Han har prøvet alle slags discipliner og altid med stor succes! Det er med stor sorg, Stjerne skal sælges. Han har gået en del år som skolepony, og vi skylder ham, at han får et dejligt privat hjem.

Stjerne er nem at omgås i stalden, men kan blive påvirket og småsur ved for meget uro i stalden. Han er nem at trække med, og kan håndteres af alle størrelser.

Stjerne er især god til urutinerede ryttere. Han bruges fast til springning, ponygames og dressur, men har også prøvet TREC, strandture og militæry. Han springer gerne 80 cm (max 105 cm med rytter). Han har bl.a. været med til at vinde SM og DM i ponygames, og har vundet flere klubmesterskaber i spring og dressur.

Stjerne er nem at læsse og er altid cool på stævnepladserne. Stjerne har tendens til gjordkramper, men dette har ikke haft indflydelse på hans trivsel og ridning.

Stjerne har i det seneste år været udlånt til privatrytter, og han har nydt det! Der er stadig nogle gode år tilbage i Stjerne, så vi håber at finde et dejligt hjem til Stjerne, hvor han kan få en masse kærlighed. Han er en fantastisk lærepony, men desværre er nuværende rytter blevet for stor. (Rytteren på billederne er 148cm)
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333199610952
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 oktober 2015 kl. 10:11, og har været vist 667 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider