Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pøs (Björg Bro)

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 25 år 
 141 cm
 Gul
Da mine ene part stopper søger jeg endnu en fantastisk part til min 24årige Fjordhest én hverdag i ugen. Det vil koste 350 kr. (Evt. to dage for 450)

Lidt om Pøs:
Pøs er trods sin alder en frisk dame. Hun er en super skovturshest, og vi prøver også kræfter med horsemanship og træning fra jorden hvilket hun er ok til. Dressur, og spring kan og skal hun ikke. Hun er nem, sød og omgængelig, elsker at stå og blive striglet, og kan rides alene på tur. Hun har dog nogle fjordheste-nykker (IKKE noget slemt) - men hun kan altså godt finde på at gå helt i stå, og nægte at røre sig ud af flækken. Enten skal man nå at drive på hende inden hun stopper, ellers må man hoppe af og trække lidt, og hoppe op igen. Ellers er der ingen problemer, og hun er i det hele taget et nem og glad lille hest, der går frisk fremad. Hun rides uden sadel, og med BLID hånd. (Hvis du ikke er glad for at ride uden sadel, har jeg evt. en lammeskindsadel du kan låne)
 
 
 
 

[Part] Part til rolig fjordhest på Fælleden

Lidt om stedet:
Hun står i verdens bedste løsdrift. 40 HA stor fold midt på Kalvebod fælled hos Fælledhestene. (læs mere om os på faelledhestene.com) Vi har et godt sammenhold, og laver et par arrangementer i løbet af året. Vi er alle voksne ryttere - fra start 20'erne og op.
Der er 15 min gang til bus, og 20 min gang til vestamager metro. Forholdene er primitive, ingen lys, og ingen stald (Dog et dejligt læskur) tilgengæld er der en af Danmarks største Naturparker hvor du kan ride over det hele, skov, strand og de skønneste stier. Så det er virkelig luksus for hygge-skovturs-rytteren.
Der er ikke noget staldarbejde, men du må meget gerne hjælpe med at fodre en dag i ugen om vinteren (bare fylde høhække ig give 2 af hestene goder) Vi er 8 heste og ca 13-14 ryttere, så der vil ofte være nogen at ride med men ellers skal du ride alene.

Lidt om dig:
Vigtigt at du er ansvarsfuld og overholder aftaler. Voksen , dog ikke for stor (max 75 kg da Pøs er en lille én ) Måske har du holdt pause fra heste et stykke tid og vil tilbage til nogle hyggelige rideture i skøn natur? Rideniveau er fuldstændigt lige meget, bare du er tryg ved heste og en rolig person, der kan læse en hest - altså se om hun har ondt, er utryg, halt osv. Du skal også kunne sætte dig igennem -på en GOD måde, når hun er fjordhestestædig. Det nytter ikke at give op og lad hende gå hjem/få sin vilje.

Om du vil ride, trække ture, bare nusse om hesten, være der en halv dag eller en time, ride lange ture eller korte , det er jeg helt ligeglad med, bare du passer på Pøs på din dag, og behandler hende godt.

Alternativt kan du også være en hestekyndig mor, der har et barn du gerne vil trække ture på en sød pony med.

I første omgang er det kun én dag om ugen (men vi kan evt. finde ud af mere) og KUN i hverdagene. (Pøs' anden part rider om tirsdagen - så den dag kan det ikke være)

Det er vigtig du kan ride mens det er lyst altså inden kl 16 i vinteren da vi som sagt IKKE har noget lys på stedet, og det er forbudt at ride på fælleden efter solnedgang. Det er også vigtigt at du er interesseret i at fortsætte om vinteren også.

Hvis du har en veninde der også vil ride, er der evt andre af vores heste der mangler en part.

Hvis du er interesseret så skriv helst en sms eller også en besked herinde.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 160025
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 04 juli 2017 kl. 03:52, og har været vist 1741 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider