Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Catwalk

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 17 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Det er med et meget tungt hjerte jeg sætter min bedste ven til salg.
Catwalk er en Araber og New Forest blanding på 16 år og 146 cm i stang - en utrolig køn og sigende pony. Hun er en velopdragen og arbejdsom pony, som elsker at være aktiv. Hun er en pony, der skal aktiveres og være aktiv i hverdagen.

Catwalk er en sporty pony, som stort set kan bruges til det hele. Om det er dressur, spring, skoven, distance, jagt eller noget helt andet. Hun er blevet introduceret til Mounted Games, som hun viser talent for. Hun er blevet sprunget en gang imellem og viser talent for det, hvis det er den vej man vil. Derudover kunne hun også sagtens bruges til jagt eller distance, da hun er udholdende og på en eller anden måde altid finder et ekstra energi niveau frem, når hun bliver bedt eller nødsaget til det.

Under ridning er Catwalk sensitiv, lyttende og urtolig lærenem. Hun er utrolig medgørlig i skoven, og få år tilbage brugte jeg hende primært som skovturshest, hvilket hun er fantastisk til. Hun kan både rides ud alene og sammen med andre heste.

Catwalk går næsten lige op i trailer og står rigtig flot og stille under kørsel. Hun står perfekt med smed og der er aldrig nogen problemer med dyrelægen. Hun er en meget sund og rask hest, der aldrig bliver skadet og som generelt har en utrolig god sundhed.
Catwalk har i januar haft dyrelæge og er passet med vacc., tænder og smed.

Det er meget vigtigt for mig at pointere, at jeg søger et blivende hjem til Catwalk, hvor der er masser af foldtid og hvor stedet sætter hestens præmisser og behov først.
 
 

[Salg] Min bedste ven søger nyt hjem

Catwalk er passet med alt.
Catwalk skal til et blivende hjem med masser af foldtid og gode heste faciliteter (ordentlige bokse osv.)

For merpris kan ALT udstyr købes med. Dvs. to sadler, fem hovedtøjer, to regndækkener, et overgangsdækken, et vinterdækken, et stalddækken, et uld dækken, spring- og dressur gamacher mm.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Dejlig pony søger rytter

Jeg søger en part 2-3 gange om ugen. Personen skal være over 18 og være ansvarsbevidst, mødepligtig og have mentaliteten, at arbejde med hesten på hestens præmisser.

Pris: 300 kr. pr. gang.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200010746
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 19 januar 2016 kl. 13:53, og har været vist 3014 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider