Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nemo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 114 cm
 Rød
Verdens bedste lærepony til dig der vil give dit barn selvtillid, og den bedste start i ridesporten eller til den lille rytter som gerne vil avancere fra rideskolen.

Vores datter på 5 år fik Nemo for 3 måneder siden og har nærmest fra dag 1 kunne bumle rundt på ham i galop. Nemo er en pony der passer på sin rytter, og altid giver en hjælpende hånd.

Han er bundstabil i stalden og under rytter. Nemo har under tidligere ejer (som i dag er 8 år gammel) deltaget i et hav af stævner, børnefødselsdage, børnehavebesøg, Store hestedag, Tina Lunds ridelejr osv. Tidligere ejer har fået et hav af rosetter i både spring og dressur på ham.

Nemo er så rolig, at børnene kan ride uden sadel, stå oven på ham som Pippi, ride baglæns og galoppere uden hænder. I dressur har ham med tidligere ejer gået fint i schenkelvigninger, tilbagetrædning, kontragalop og kan changere galoppen til begge sider. Nemo er startet op til LD2. I spring er han sød og springer alt. Tidligere ejer har også flere gange sprunget uden hænder på ham. Han har sprunget 75 cm. Han tilpasser sig rytterens niveau, og giver altid en hjælpende hånd. Nemo er startet op til LB* på klubplan med 0 runde, men har de sidste 2 år gået op til LD i spring og til højdespring 75 cm.

I skoven springer han også alt, og er nem at styre rundt. Nemo nyder også en galoptur i vandet.

Han er trafiksikker, kan rides alene og sammen med andre uden problemer.Han går lige op i traileren, og står gerne alene i traileren uden problemer imellem klasserne.

Da vi alene har mulighed for at få ham redet op til 2 gange om ugen har vi brug for en stabil part som kan holde ham i form og hjælpe med at passe ham 2-3 gange om ugen. Nemo kan bære børn op til 35 kg. Det er en forudsætning at forældre deltager aktivt i pasningen.
 
 
 
 

[Part] Part til meget sød og dygtig børnepony

Nemo står på Folehavegaard hvor der er selvpas. Det forventes at forældre tager part i de opgaver der er med pasning af hestene.

Pris 650 kr/md. Prisen er lav idet det er en forudsætning at parten får undervisning med ridelærer mindst en gang om ugen så hest og rytter udvikler sig ordentligt og Nemos høje niveau vedligeholdes.
 
 
ID: HST 159896
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 august 2015 kl. 21:19, og har været vist 487 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider