Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Joey

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 145 cm
 Mørkebrun
Joey er en rar og omgængelig drengerøv af en vallak, der elsker en god ridetur i skoven. Han har tidligere sprunget 80 cm under rytter og 120 i løsspring, men er pt ikke i form til dette. Hans bevægelser er ikke til det store i dressur, og som udgangspunkt synes han en god tur i skoven er sjovere.
Joey er ikke blevet redet regelmæssigt de sidste år grundet rytters vægt. Vi har dog været ude og ride i skoven flere gange det nye opstaldningssted, og det har Joey virkelig nydt.

Joey kommer når man kalder og står pænt i stalden.
 
 
 
 

[Part] *Nedsat pris* Dejlig drengerøv søger rytter

Partrytter må ride skovtur, let dressur og let spring, samt arbejde fra jorden. Tricks skal dog lige vendes med mig først, så vi ikke giver mixede signaler. Det er ikke et krav at man vil ride, Joey er lige så glad ved at blive gået en tur med.
Parten må gerne starte stævner, dette er for egen regning.
Eventuelle udgifter til sko holdes af parten.

Der er privat skov med springmaterialer på stedet, udendørs og indendørs ridebane med spring også.
Mulighed for at rytter kan opbevare f.eks. ridehjelm, støvler og lignende i stalden.

Parten har Joey 3 gange om ugen, på dage der aftales løbende. Ferier og weekender hvor jeg er bortrejst har parten mulighed for at have dagene uden merbetaling. Joey skal blive stående hvor han står nu.
Partrytter skal være over 12 år gammel og veje under 65 kg. Rideniveau på cirka LC i dressur er påkrævet, tilsvarende i spring, hvis partrytter vil springe. Er partrytter under 18 forventer jeg at forældre kontakter mig og aftaler en dag, hvor i kan møde pony og jeg.
Der er ikke staldarbejde i sommerhalvåret. I vinterhalvåret vil partrytter måske skulle indgå i turnusordning med at give hestene i stalden hø, en enkelt gang i ugen, men så vidt muligt tager jeg de dage hvor Joey har turnus. I vinterhalvåret skal der måske gives fodder og vitaminer til Joey og hans foldmakker, dette aftales til den tid.

Der bliver indgået kontrakt på parten

Prisidé: 750 kr/mnd

Skulle du være interesseret, men måske med lidt mindre midler end 750 kr/mnd må du gerne kontakte mig alligevel. Kemi mellem part, Joey og jeg er vigtigere end prisen :)
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200509065
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 september 2015 kl. 13:25, og har været vist 446 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider