Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thexia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Knabstrupper  
 Hoppe
 12 år 
 170 cm
 Plettet
Jeg købte denne dejlige dame onsdag d. 24/6/15.
Jeg var nede og prøve hende om tirsdagen, og fik bare den der følelse af at jeg skulle bare byde på hende med det samme. For en så fantastisk, både ride mæssigt og sinds mæssigt skal man sq lede længe efter. Hun var ikke redet ordenligt i ca 1,5 - 2 år. og hun forstod bare hvad hun skulle med det samme. jeg satte mig op.

Om onsdagen skulle hun så igennem handelsundersøgelsen, hvilket gik rigtig godt. Og derfor skulle hun jo med hjem. Hun havde aldrig kørt langt i trailer før, så vi var meget spændte på hvordan hun tog turen. (Fra Ålestrup - Biersted) Under hele turen stod hun stille og spiste. dejlige hest.

Da hun kom ud på folden, så de andre heste ud som om de havde set et spøgelse. Sådan kiggede de på hende (De er den samme brune farve alle sammen)

Det lidt ironiske ved dette er at, mig og min mor havde siddet og kigget på hendes salgs annonce og egentlig valgt hende fra fordi at billederne virkelig ikke gjorde noget godt for hende udsendsmæssigt. Men min underviser som hjalp os med at kigge, sagde at vi skulle ned og kigge på hende fordi at hun kunne se at hun havde en god overlinje og havde et godt bagparti til spring. Som jeg gerne vil.
Og ja jeg faldt virkelig for hende.


Jeg vil primært springe, men kan selvfølgelig ikke springe hver dag. jeg vil også rigtig gerne ride skovture hvilket jeg glæder mig til at prøve på hende.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 208333KN0507242
F: Xquisit middelsom
KNN
M: Thetis
RKNN
MF: Xanthos
KNN
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 16 august 2015 kl. 15:33, og har været vist 113 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider