Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Simone

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 168 cm
 Rød
Simone er en rød varmblods hoppe. Hun er en opmærksom hoppe, der skal gå et sted nogle gange for hun går helt roligt
Hun er 168 høj, og er normal størrelse. Hun kan være den bedste hest i hele verden, men hun kan også være en streng dame hvis hun synes hun har ret. Jeg er springrytter, så det går jeg mest op i. Simone er ikke ligefrem en dressur hest, men jo mere arbejder man lægger i det, jo bedre bliver hun. Hun kan gå rigtig flot med rette rytter og har udviklet sig helt vildt meget gennem den tid jeg har haft hende. Derfor søger jeg en dressur part der vil være med til at uddanne hende og hjælpe hende rigtig godt på vej i dressur uddannelsen. Gerne starte stævner. Hun er den bedste hest i hele verden, hun har en rigtig stor personlighed, og ingen dage er ens. På staldgangen er hun et rigtig nussehoved og knytter sig meget til sin rytter. Hun står fuldstændig stille hvis det er det hun får besked på. Jeg har lært Simone horsemanship, så Simone er en meget tillidsfuld hest. Simone kan være lige så stille og rolig som man vil have, og lige så hurtig og frisk som man vil have. I skoven med andre er hun er 100% sikker skov hest, super nem at styre, har aldrig stukket af, og tempoet bliver bestemt af rytteren. Dog med en lille reminder at hun stadig er nervøs anlagt, og nogle gange kigger lidt, en stor sten kan godt være lidt farlig. I skoven alene er hun også super fin, og jeg rider også ud nogen gange uden saddel. Dog hvis man vil trave og galopere skal man lige have benene lidt bedre ved, da hun er mere nervøs alene.
Så hvis du er klar til at være med til at uddanne en helt igennem fantastisk hest, som kan komme rigtig langt med rette rytter, så er Simone helt klart den perfekte hest for dig!
 
 
 
 

[Part] Dansk Varmblods hoppe søger rutineret dressurpart

Du skal kunne ride fast mindst 3 gang om ugen. Du må MEGET gerne modtage dressur undervisning, da det både vil gavne dig og hesten. Du skal være en rutineret rytter da Simone ikke er en rideskolehest/nem hest. Hun kræver en rytter der tør vise hvem der bestemmer og kan håndtere en opmærksom hest. Du skal derfor være minimum 16 år gammel, og havde redet nogle år. Du må ride ture, ride i skoven, ride dressur osv. men du må ikke springe, da jeg selv er spring rytter og jeg vil være den eneste der springer hende. Selvfølgelig kan vi godt aftale en dag at du kan springe lidt, hvis det lyster. Du skal have et kæmpe nusse hjerte Simone knytter sig meget til en rytter :D

Prisen er fast og er 1500kr. for tre gange om ugen.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0503122
F:
DVE 812
(DV DK)
M: Duracell
DS 13895
(DV DK)
MF:
DVH 658
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 13 september 2016 kl. 12:34, og har været vist 6769 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider