Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pepsi

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 137 cm
 Broget
Pepsi er en skøn blandingspony, der har både pinto og islænder i sig. Han er en tæt type, der overrasker de fleste med især en rigtig fin trav. Han er en allround pony, der springer op til LA, og har dressuruddannelse til LB/LA. Han kan givetvis bliver yderligere uddannet i både spring og dressur. Vi fokuserer primært på dressuren, men springer ham i undervisning en gang om ugen. Han modtager dressurundervisning 1-2 gange om ugen også. Han er en noget indadvendt pony, der altid er stabil i ridningen, og aldrig laver uforudsete ting i stalden eller på banen. Han er en rigtig guttermand og en skøn pony - især til den yngre rytter, der skal have en stabil førstegangspony.
 
 
 
 

[Part] Part søges til dygtig og meget charmerende 2'er pony

Vi søger en dressur-part til vores skønne og charmerende 2'er pony, Pepsi. Pepsi er vallak og 10 år gammel. Stangmål 137 cm, men syner større da han er til den robuste side. Han kan rides af rytter op til ca. 165/167 cm.

Han er en rolig, kærlig og meget charmerende pony, der altid opfører sig på samme måde når han rides. Han laver aldrig ballade og kan rides af alle. MEN vi søger en rytter på min. 10-11 år til ham, der kan ride ham godt igennem i dressuren, og som har lyst til at lære ham endnu mere. Han kræver tydelige anvisninger i dressuren - men så gør han også hvad han bliver bedt om. Han er velgående i alle 3 gangarter, og har altid god energi i ridningen. Han er en kammerat på banen og i stalden, og vil gøre meget for at hjælpe sin rytter.

Vi søger en part, der kan ride Pepsi 2 gange om ugen. Tirsdag er den ene af dagene, men herudover er torsdag, fredag og lørdag ledige. Der vil være mulighed for mér-ridning i ferier osv. Forældreopbakning er et krav i starten indtil du er kommet godt igang.

Der er mulighed for undervisning på stedet, hvilket kan anbefales for at lære Pepsi at kende .

Pepsi står opstaldet på Sannebo i udkanten af Roskilde. Her står han sammen med 17 andre ponyer/heste. Der er et mindre ridehus og en stor udendørs ridebane. Og så ligger der masser af natur lige ved siden af, så der er mulighed for at ride tur også. Sammenholdet og kammeratskabet er godt, og forældregruppen er god.

Til parten hører også, at du skal give ham hø efter ridning, og sørge for at rydde op efter dig.

Pepsi skal behandles som var han din egen, og med rolig hånd og sind.
Prisen aftaler vi.
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333200508740
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 09 september 2015 kl. 11:55, og har været vist 1069 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider