Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Heckmann's Sally

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 17 år 
 137 cm
 Brun
Sally er en 15-årig hoppe på 137 cm. Vi købte hende ifolet for ca. syv år siden sammen med sit føl på et halvt år. Sally er min datters hest, men pga. en travl gymnasietid, er hun ikke blevet redet så meget det seneste år. Sally er blevet brugt til lidt af hvert. Hun er både blevet redet på bane, ved vej, i skoven og er blevet trænet i horsemanship og med klikkertræning. Fra jorden kan hun de grundlæggende øvelser, fx stoppe, bakke, sidebevægelser, ind-parkering ved skammel og longering. Derudover har vi haft hende med på flere kurser bl.a. med Ute Lehmann. Hun kan rides på banen og i skoven i alle gangarter. Hun er trafiksikker, og står ved en vej, hvor der ofte kører tung trafik. Hun kan gå i trailer, og vi har haft hende med ude og køre.
Sally har et godt temperament, er nem at håndtere og er en meget rolig og stabil pony. På tur er hun dog opmærksom, men hun bliver sjældent bange for noget. Sally elsker at blive striglet, nusset og hygget om. Sally er en kraftig bygget pony, og kan derfor godt rides af en voksen rytter. Sally er en nøjsom pony, og hun har tendens til at blive for tyk, hvis hun får for meget græs, og derfor kan hun ikke stå på døgngræs om sommeren. Hun har dog aldrig været forfangen.
Sally er passet med vaccination og tænder 1 gang om året, og smed hver 8. uge (går uden sko). Sally er sund og rask og har aldrig fejlet noget. Det er utrolig vigtigt for os, at vi finder den rette ejer til Sally, som har en rolig og kærlig tilgang til hestetræning og som vil blive ligeså glade for hende, som vi har været. Hun sælges kun til en voksen rytter eller til et barn med 100 % forældreopbakning.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200008824
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 september 2015 kl. 22:35, og har været vist 898 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider