Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Latz

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 7 år 
 164 cm
 Brun
Latz er en sød, nussende og omgængelig hest, med et godt temperament. Han har en god taktfast gang, med god ind undergreben. Så på trods af springafstamning, vil han også kunne gøre sig i dressuren.
Vi har haft ham siden han var et år og havde set frem til at skulle i gang med ham. Men grundet livstruende sygdom i nær familie, har dette ikke været muligt.
Latz har løssprunget flere gange, hvilket han synes er sjov, han trækker godt på, med ørene fremme og har en god teknik.
De to spring billeder er fra første gang han bliver bedt om at løsspringe.
Siden han blev opstaldet for ca. 3 mdr. siden, har han været i gang med ARR - hvilket han har godt styr på nu - Han har ligeledes været med på 2. ARR kurser.
Han er vandt til sadel, hovedtøj, longe, samt alt anden omgang. Han er en meget lærernem hest, som kun skal se tingene et par gange, så er han med på det hele, lige klar til tilridning.
Han er opvokset i løsdrift hjemme hos os selv, sammen med jævnaldrende. Da han blev 4 kom han ind på stald hjemme og har her været vandt til at komme på mark i alt slags vejr 7-8 timer dagligt. Han er passet med smed, han er ny vacc, og har i maj mdr. fået ordnet tænder, har gode stærke hove og har aldrig haft en sygedag, eller været halt.
Han er opvokset med Pavo foder, al libitum Warp/hø, og er nem at foder på.
Latz er vandt til at være med som håndhest, han går lige i trailer og står stille under kørsel. Han er en god fold kammerat, som tilpasser sig flokken.
.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333DW1005906
F: Bøgegårdens Lansini
DE421000106006
M: Acapella RDH
208333200204297 DK DV
MF: Solos Accord
DE321210081897
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 01 august 2015 kl. 06:09, og har været vist 763 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider