Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady Kanti

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 10 år 
 165 cm
 Broget
Jeg søger part til min søde hoppe Kanti! Søger part helst tre dage om ugen. Hvis du kun kan to, så skriv! Kan være det kan fungerer alligevel.

Kanti er en skøn hest, som jeg har ejet de sidste fem år. Hun er ikke særligt hoppet, men har sin helt egen personlighed. Hun er super nem, men kan dog blive frisk i voldsomt blæsevejr. En hest der giver en super tur i skoven uden at det går for stærkt eller for langsomt. Som udgangspunkt ikke bange for noget, og går også gerne forrest på skovtur - har også redet igennem Lyngby hovedgade flere gange i myldertid som 5-årig, helt alene.


Jeg har selv brugt hende hovedsageligt til jagtridning, hvilket hun er super dygtig til. Dog søger jeg en part som skal ride ture i skoven og evt. lidt på banen - men ikke som hovedformål.


Skriv en sms til mig på mit nummer, hvis det kunne have interesse. Kom endelig med spørgsmål eller find hende på hestegalleri og se mere. Nummeret er længere nede i annoncen :-)
 
 
 
 

[Part] Skøn og rolig jagthest søger skovturspart i Dyrehaven!

Søger part helst tre dage om ugen. Hvis du kun kan to, så skriv! Kan være det kan fungerer alligevel.

Jeg søger en part som er moden, rolig og over 15 år. En som har lyst til at ride en masse skønne ture i Dyrehaven på en god kammerat.

Lige pt. står Kanti i Holte på sommergræs, men planen er at hun kommer til at stå på Dyrehavegaard pr. 1. september. Der er direkte adgang til Dyrehaven igennem lågen ved Fortunen. Så virkeligt godt grundlag for nogle gode ture.


3 dage om ugen for 1300 kr.

 
 
ID: HST 159507
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Dyrehavegaard
Senest rettet 27 august 2017 kl. 17:29, og har været vist 11263 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider