Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady Dee

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 21 år 
 138 cm
 Brun
Lady er en ualmindelig sød og kærlig pony.
Hun har gået som rideskolepony i en stor del af sit liv, indtil ejerne dengang besluttede sig for at give Lady en god alderdom og pension.
Jeg købte Lady for at gå en masse ture, lege lidt på banen og ellers bare nusse om hende, men kan mærke at Lady ganske enkelt elsker at komme ud og blive brugt. Man kan på ingen måde mærke at hun er 19, så selvom hun er rolig og meget omgængelig, så reagerer hun alligevel og kan godt finde på at være lidt opmærksom på tur. Hun kunne aldrig finde på at løbe eller stikke af dog :)
 
 
 
 

[Part] Verdens dejligste pony søger endnu en god ven!

Fine Lady søger part!
Da vores dejlige part og samarbejdspartner har valgt at få egen hest, leder Lady og jeg efter en ny ??

Om pony: Lady er 19 år gammel (iflg pas og papirer - iflg hende selv og os der kender hende er hun ca 5). Hun er 138 cm, spinkel og elegant bygget.
Hun er trafiksikker/ko-sikker/fåre-sikker/gede-sikker og hunde-sikker - altså, som udgangspunkt bundstabil. Men hun er en levende, opmærksom og til tider lidt spændende pony som godt kan få en sjov ide og nægte at gå den vej man beder hende om.
Hun er stædig, hoppesur og lidt reserveret... Og så er hun kærlig, sjov, finurlig og simpelthen en ener - på alle måder.
Hun kan rides lange ture i terrænet, springe og gå dressur - det sidste er dog noget som skal trænes langsomt op før det kan bruges fornuftigt.

Om dig: du er ikke meget højere end 165 cm, og vejer ikke meget mere end 55 kg. Du 16 år eller derover og ansvarsbevidst.
Du nyder at tilbringe tid med, og lære en helt særlig pony at kende, og du rider med en let, blød og blid hånd.
Du er ikke interesseret i at presse hesten til mere end den kan.
Du kan i princippet have pony som din egen, altså alle de dage du ønsker om ugen. Hvis det er 2 eller 3 dage den ene uge og 6 dage den næste - så er det fint med mig.
Jeg leder ikke kun efter en part, men en samarbejdspartner, som indgår i alt hvad der vedrører pony. Jeg forventer at du siger din mening højt, og fortæller mig hvis du oplever at noget er galt eller kunne gøres bedre.
Jeg forventer også at du ind imellem kan give en hånd med hvis jeg eller andre på gården har brug for det.

Om gården: Damgården i Ishøj er 100% selvpas og der er derfor staldarbejde som udmugning, opfyldning af vand, wrap, foder og indluk. Oprydning på gårdens område er en fællesopgave og noget vi alle deltager i løbende.
Til gengæld har vi nogle fantastiske turmuligheder, ligesom Ishøj Sportsrideklub ligger 5 minutters skridt fra gården, med både ridehus og udendørsbane, samt terrænbane. Der afholdes både dressur- og springstævner, orienteringsridt, trec træning mv.

Hvis du efter denne lange beskrivelse, synes du kunne have lyst til at høre mere, så er du velkommen til at kontakte mig ??

Prisen er 700 kr om måneden - sættes lidt ned hvis man ønsker kort til rideklubben (350,- om måneden).
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 159500
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 november 2015 kl. 20:17, og har været vist 1187 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider